Súlyos autóbalesetet szenvedett a színész! Egy részeg sofőr hajtott az autónak, amiben ült
Dalton Gray, az Amerikai Horror Story sztárja kórházba került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírek szerint súlyos autóbalesetet szenvedett az American Horror Story fiatal színésze, Dalton Gray, aki a sorozatban Master Mike szerepében volt látható.

A Dumb és Dumber kettyó premierjén
Ezt a képet posztolta tegnap - mellette az ügynöke

Az eset még múlt hétvégén történt, de az ügynöke csak most hozta nyilvánosságra a történteket a 18 éves sztár Facebook-oldalán.

- Daltonba belerohant egy részeg sofőr szombat éjjel. Nagyon köszönjük mindenkinek a szeretetet és támogatást. Eléggé csúnyán megsérült, és még fizioterápián kell részt vennie, de napról napra erősebb - írta Dawn Landrum.

Az ő oldalán szaladt beléjük az autó

A TMZ érdeklődésére további részleteket árult el: kiderült, hogy Dalton utasként ült egy barátja kocsijában, amikor késő éjjel oldalról beléjük hajtott egy részeg sofőr. A színész főleg a szemén sérült meg, és kis híja, hogy meg nem vakult, ezenfelül megsérült a medencéje és a combcsontja is.

A rendőrség már le is tartóztatta a feltételezett elkövetőt, aki állítólag még mindig az előzetesben van.

Dalton Gray öt éve, 13 évesen forgatott először, állítása szerint csupán mókából ment el a castingra. Az American Horror Storyn kívül egyebek közt felbukkant a Fordul a kocka, illetve a tavaly bemutatott Dumb és Dumber kettyóban is - utóbbiban Jeff Daniels karakterének fiatalkori megfelelőjét alakította a visszaemlékezős jelenetekben.

Nem Dalton Gray az egyetlen az American Horror Story szereplői közül, akit autóbaleset ért az utóbbi időben. A 35 éves Ben Woolfot szintén egy autó ütötte el februárban, miközben át akart kelni az úton. Ő azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy hét múlva meghalt.

Ezt is szeretjük