Egykor a fél ország ezt nézte! Most végleg lekerül a képernyőről a népszerű sorozat
A Dallas készítői bejelentették, végleg vége a sorozatnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas rajongóinak bizonyára szomorú hír, hogy most már végérvényesen befellegzett kedvenc sorozatuknak - pontosabban a remake-jének. A széria készítői ugyanis bejelentették, a Dallas nem tér vissza a képernyőre.

Mint ismeretes, a Ewing család mozgalmas életét bemutató szériát újraindították 2012-ben, részben a jól ismert szereplőkkel, ám három évad után, idén szeptemberben a TNT csatorna úgy döntött, ennyi volt, nem szeretnének egy újabb évadot.

A nagy összefogás

A hírre összefogtak a rajongók, és petíciót indítottak Save Dallas, azaz Mentsük meg a Dallast néven, a Dallas készítői pedig igyekezték eladni a sorozatot egy másik csatornának, hátha ott folytathatják majd.

Hogy végül mi lett a küzdelmük vége, arról szerdán adott ki közleményt a sorozat két executive producere, Cynthia Cidre és Michael M. Robin a DallasDecoder.com-on.

- Hat hétig próbálkoztunk, hogy kedvelt sorozatunkat, a Dallast átvigyük egy másik csatornához, de sajnos szomorúan kell közölnünk, kudarcot vallottunk. A Warner Horizon herkulesi módon harcolt, hogy új otthont találjon neki, de próbálkozását nem koronázta siker - írták.

Végleg vége

Azt is hozzátették, hogy nagyon köszönik a rajongók lelkes részvételét és támogatását - a sorozat kedvelői közel egymillió #SaveDallas Twitter-üzenetet írtak, és végül 84 ezer aláírás érkezett az online petícióhoz, amelyben azt kérték, hogy egy másik csatorna vegye át a sorozatot.

A Dallas harmadik évadának utolsó epizódját szeptember 22-én vetítették az Egyesült Államokban, a sorozatot nálunk az RTL Klub sugározta, majd az RTL II-re került át.

Érett színésznők 60 fölött

Nézd meg, milyen dögös még mindig Linda Gray, a sorozat Samanthája, Diane Keaton vagy Helen Mirren!

Ezt is szeretjük