Brutálisan bántalmazta barátja Dalene Kurtist

Dalene Kurtis 10 millió dollárra pereli expasiját, aki elmondása szerint nemcsak fizikailag, de verbálisan is bántotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A családon belüli erőszak a sztárok világában sem ismeretlen. A 2009-es év egyik legsokkolóbb botránya az volt, amikor kiderült, hogy Chris Brown durván bántalmazta kedvesét, Rihannát. Most azonban a TMZ nevű sztárblog újabb hasonló esetről számolt be, amelynek egyik érintettje Dalene Kurtis playmate.

A 31 éves amerikai nyuszilány kitálalt expasijáról, James Daren Metropoulosról, aki a Bumblebee Tuna nevű élelmiszereket forgalmazó cég örököse.

Kurtis elmondása szerint egykori kedvese rendszeresen és brutálisan bántalmazta őt minden elképzelhető módon.

Megverte és megalázta

Vallomása szerint Metropoulos baseballütővel verte a bordáit, megtaposta a mellkasát, illetve a hasát, fojtogatta, majd leköpte.

A verbális agresszióról nem is beszélve, hiszen elmondta mindenfélének, többek között öreg és ronda playmate-nek is nevezte, illetve halálosan megfenyegette a családját.

Megszerezte a távoltartási kérelmet

A fentiek tükrében nem véletlen, hogy Dalene a múlt hónapban megkapta a bíróságtól a távoltartási határozatot, ám a TMZ információ szerint a közelmúltban 10 millió dollárra is beperelte Metropoulost, az összeget pedig kártérítés címen szeretné megkapni.

Dalene Kurtis 2001 szeptemberében lett a hónap nyuszilánya, 2002-ben pedig őt választották meg az év playmate-jének.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A magazin történetében azzal írt történelmet, hogy ő volt az első hölgy, aki teljesen csupaszon, fanszőrzet nélkül pózolt a nagy népszerűségnek örvendő magazinban.
Ezt is szeretjük