Sztárok, akik nem tudnak étvágyuknak megálljt parancsolni

Keveseknek sikerül örökké őrizni karcsúságukat - íme, hárman, akik XXL-es méretre váltottak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak hírességek, akik házakat vesznek a megkeresett pénzükből, mások nőkre vagy pasikra költik millióikat – és akadnak olyanok is, akik kiélvezik, hogy végre azt és annyit ehetnek, amennyit csak akarnak. Ez utóbbi persze a többletsúly felhalmozódásának veszélyét hordozza magában, és a tapasztalatok azt mutatják, lefogyni bizony sokkal nagyobb munka, mint úszógumit és tokát növeszteni.

Ám hogy szó ne érje a ház elejét, természetesen sok egyéb oka is lehet az elhízásnak, de tény, hogy bármilyen okból is következik be, mindannyiszor az egészségét veszélyezteti az, aki hagyja testét hatalmas méretűre dagadni.

A most következő sztárok egytől egyig elterebélyesedtek az idők folyamán – pedig milyen karcsúak voltak egykor!

Val Kilmer

Bizony nagy gondban lenne a sztár, ha megpróbálná belepréselni testét 1995-ös Batman-kosztümjébe, hiszen azóta már majd’ kétszeresére hízott.

Az eredetileg színpadi színésznek készülő Kilmer filmes karrierje kisebb szerepek után 1984-ben, a Top Secret! című kémkomédiával kezdődött, melyben akkor még dögös kinézetével, no, és bársonyos énekével hódította meg szíve hölgyét.

Néhány szerep, és a Top Gun sikere után újabb emlékezetes alakítása a Doors-hoz köthető, mely filmben megdöbbentően élethű alakítással jelenítette meg a tragikusan fiatalon elhunyt Jim Morrisont.

Kilmer a hírek szerint egy évig készült a szerepre: Morrison-verseket olvasott, hasonló ruhákat hordott, mint egykor a rocksztár, és Doors koncert-felvételektől volt hangos a háza. Olyannyira jól sikerült az átszellemülés, hogy még az egykori bandatagoknak is nehezére esett megkülönböztetni hangját Morrisonétól.

Batman már nem szárnyal

A ’90-es évek hozták el számára a szűk denevérember-ruhát, és a filmmel együtt a fellendülő népszerűséget, ugyanakkor egyre-másra jöttek a pletykák a sztár nehéz természetéről, mely azt eredményezte, hogy a végén már senki sem dolgozott vele szívesen. Már a Doktor Moreau szigete mozinál látszott, hogy a színész mintha legszívesebben valahol máshol lenne, majd a 2000-es A vörös bolygó bukása után már csak imitt-amott sikerült megvillantania korábbi zseniális tehetségét. Ráadásul szétesése egyértelműen meglátszott a testén is, a fiatalon karcsú férfi 48 éves korára alaktalanná hízott, így nem meglepő, hogy csupán a hangjára tartottak számot a legújabb Knight Rider moziban, ahol ő személyesíti meg K.I.T.T-et, a híres beszélő autót.

Kirstey Alley

Talán sokan emlékeznek a Nicsak, ki beszél? című kedves és szellemes mozi dögös anyukájára, aki elnyerte az akkor még szintén sármos John Travolta szívét.

Nos, azóta sokat változott a világ, és legalább annyit az 56 évessé érett sztár, aki hol lefogy, hol meghízik – de nem ám holmi szerep kedvéért, inkább a sültburgonya és hamburger iránti csillapíthatatlan vágy okán. A kisebb szerepekben tündöklő kezdő színésznő népszerűségét a ’70-es években forgatott Cheers hozta meg – a ló olyannyira elszaladt a hirtelen híressé vált Alley-vel, hogy a kokainra is rászokott.
Ekkor ismerkedett meg a szcientológia tanaival, melynek segítségével végül három év után sikerült legyőznie függőségét, és ez olyannyira meggyőzte őt, hogy azóta is lelkes híve az egyházuknak, egyes források szerint csak a 2007-es esztendőben ötmillió dollárt adományozott nekik.

Lesz miből lefogyni az új műsorban

Úgy tűnik, függés nélkül mégsem volt igazi az élet, mert ha másért nem, az evésért bizony azóta is rajong a komédiák sztárja, aki az 1990-es évek óta, amikor is olyan nagy sikerű filmekben bukkant fel, mint a Kitúr-lak vagy a Házinyúlra nem lövünk, jelentős súlytöbbletre tett szert, mely már az egészségét veszélyeztette.
Bár néhány éve benevezett egy amerikai fogyókúrás show-ba, ahol 110 kilójából vagy 35-öt ledobott, az idei év elején szerződést bontottak vele, mert állítólag ismét hízni kezdett. Alley azonban azt állítja, csupán a saját fogyiműsorát szeretné létrehozni annak érdekében, hogy a „kövér Amerikából végre újra fitt Amerika” lehessen.

Alec Baldwin

Alec Baldwin is látott már jobb napokat – már ami a súlyát illeti. Pedig ráadásul még azt sem lehet ráfogni, hamburgeren hizlalja magát, hiszen az ötven éves színész megszállottan védi az állatok jogait, és természetesen vegetáriánus étrendet követ.

A színpadon is otthonosan mozgó sztár többnyire emlékezetes sorozatbéli szerepekkel alapozta meg hírnevét Hollywoodban – első jelentős szerepe egy 1980-as orvosszériában volt, melyben két évig fűzte a hölgyeket, sztetoszkóppal a nyakában. A ’90-es években mozifilmekben is próbálkozott, ezek között volt az 1991-es Fogd a nőt, és fuss című krimi is, melynek munkálatai közben jövendőbeli, és immáron 2000 óta múltbélinek számító feleségével, Kim Basingerrel is összehozta a sors.

Már a kék szemek sem csillognak

Néhány rossz szerepválasztás és langyos fogadtatás után egy időre ismét visszatért a sorozatokhoz, és azóta számos népszerű és Emmy-díjas szériában bukkant fel vendégszínészként – például a Jóbarátokban, a Kés/alatt-ban és a Will és Grace-ben is. Ezek mellett szinkronszínészként is foglalkoztatott, ő a narrátora többek között a Thomas, a gőzmozdony animációs sztorinak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2003-ban kis elégtételt jelenthetett neki, hogy a Szerencseforgató című mozi mellékszerepéért – hosszú mellőzés után – Oscarra jelölték. Ám hiába halmoz sikert sikerre, a testsúlyával kapcsolatban nem sikerül dűlőre jutnia, a kor előrehaladtával ugyanis egyre inkább a hájpárnák foglalják el a sárm helyét.

Ezt is szeretjük