Bíróság előtt a rémmé szabott plasztikai sebész, Cynthia Weinstein
Vége a botrányos sebésznő karrierjének, akinek feje nem éppen bizalomgerjesztő cégér.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most láttak napvilágot Cynthia Weinsteinről ezek a brutális fotók, melyeken mindenki szemügyre veheti a hölgy sokkolóan szétműtött fejét. Az azonban ne ijesszen meg senkit, hogyha a neve nem cseng valami ismerősen, hiszen a dolog pikantériája éppen ez: Weinstein ugyanis nem sztár, hanem éppen ellenkezőleg, egy plasztikai sebész.

A doktornő káros karrierjének ezennel befellegzett

Most tehát szemtanúi lehetünk annak, amint a hóhért akasztják, az 53 éves ausztrál doktornőnek ugyanis a bíróság előtt kell felelnie a tucatnyi ellene szóló vádpontban.

Weinstein 2000 és 2005 között hat olyan páciensen végzett nem megfelelő szépészeti beavatkozást, melyek közül többnek is kiábrándító lett a végeredménye.

Sok betegének tette teljesen tönkre az arcát

A doktornő azonban nem volt valami szívbajos, a munkatársait például lézerrel világította meg, az egyik nővérnek komoly szemsérüléseket okozva ezzel.

Az egészségügyi szabályokat is többször áthágta, az egyik alkalommal például elrendelte egy gép megtisztítását, amiben újrafelhasználható injekciós tűk is voltak – utóbbiakkal korábban egy hepatitis B vírussal fertőzött beteget kezelt.

A fentieken túl több más botrányos esetet is tartalmaz hosszú bűnlajstroma, amelyeket évek óta tartó praktizálása során követett el szerencsétlen betegein, és amelyekért most a bíróság előtt kell majd felelnie.

Az ügy legrejtélyesebb részlete azonban az, hogy vajon ki lehett az, aki hagyta, hogy Dr. Cynthia Weinstein műtse meg, látva iszonyatos fejét. Weinstein ugyanis maga is túlzásba vitte a plasztikáztatást, megműttette többek között az arccsontját, az orrát, felvarratta a szemeit, felfújatta az ajkait és természetesen a teljes ráncfelvarrást sem hagyta ki.

Ezt is szeretjük