Megdöbbentő dolgok derültek ki! Összetört a kamerák előtt a színésznő
Részletek!
A Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon elsírta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerika most egy új tévéműsor lázában ég, melynek címe a Who Do You Think You Are? Lényege, hogy híres emberek családfáját kutatják. Legutóbb a Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon ült a kamerák elé, bár még ő sem számított arra, mennyire megrázó lesz számára az adás.

A színésznőnek ugyanis szembesülnie kellett azzal, hogy egyik őse baltás gyilkos volt, Martha Curnett saját férjét ölte meg 1840-ben. A férfi folyamatosan bántalmazta az asszonyt és két gyermeküket, a verések mellett lelki terrorban is tartotta. Az akkori újságok hírközlése szerint a férfi a végzetes reggelen kirángatta az asszonyt az ágyból, és ütések közepette követelte, hogy csináljon neki reggelit, máskülönben megöli. Az asszony kiment a konyhába, begyújtott, majd visszament a szobába, ahol férje aludt, és egy baltával meggyilkolta. A nőt elítélte a bíróság, öt év börtönbüntetést kapott. Akkoriban ő volt az egyedüli női elítélt a nyolcszáz férfi rab között, a börtönben teherbe is esett, és egy kislánynak adott életet. Végül kegyelmet kapott.

- Szörnyű arra gondolni, mennyit szenvedhetett Martha. Bár nem nevezném a gyilkosságot boldog befejezésnek, de mégis úgy gondolom, így mégiscsak jobb volt, mintha Noah, a férj ölte volna meg Marthát és a gyerekeiket. Csodálom, hogy nem akarta feladni már sokkal hamarabb, és ilyen körülmények között is folyamatosan küzdött - mondta a kamerák előtt a 48 éves színésznő.

Ezt is szeretjük