Saját nemére gerjed A simlis és a szende sztárja
Az érett színésznő egy sorozat kapcsán merte felvállalni érzéseit, és azt is elmondta, kiről szokott álmodozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába tölti be jövőre a hatvanadik életévét Cybill Shepherd, a magyar nézők számára örökké A simlis és a szende hisztis, szőke bombázója marad, akit anno Básti Juli karcos-nyafogós hangjával szerettek meg a nézők.

Bruce Willisszel megegyeztek, hogy inkább barátok lesznek szeretők helyett

Bár akkor még szinte ismeretlen volt Magyarországon, valójában már szép karriert tudhatott a háta mögött a nyolcvanas évek közepére, amikor a népszerű sorozat forgatási munkálatai elkezdődtek. Miután 1968-ban, 18 évesen megnyerte a Model Of The Year versenyt, modellként helyezkedett el. 1971-ben pedig megérkezett az első filmszerep is: Az utolsó mozielőadás meztelen medencés jelentére bizonyára sok pasi élénken emlékszik.

Rengeteg sztárszeretője volt

Apropó, pasik! Nos, Shepherd nem egy illusztris hódolóval dicsekedhetett a múltban, hiszen csak a már említett mozifilm kapcsán összejött Peter Bogdanovich rendezővel - valamint szereplőtársával, Jeff Bridgesszel, Larry MacMurtry forgatókönyvíróval, továbbá Frank Marshall menedzserrel is.

De ugyanerre az időszakra tehető, hogy viszony fűzte Elvis Presley-hez is, ám állítása szerint végül szakított vele, mivel nem bírta elviselni a Király drogfüggőségét. 1976-ban, A taxisofőr munkálatai idején pedig, ahol Betsy-t alakította, Robert de Niro hívta randizni - Shepherd azonban nemet mondott, a sértett férfi ezért kizárólag a forgatásra korlátozta a kettőjük között lévő kommunikációt.

Rossz házasságok és jó nők

Ám bármennyire is szerették a pasik, a házasságai nem sikerültek túl jól: első férjével, David M. Forddal négy évig voltak együtt, tőle van Clementine lánya. Második párja, Bruce Oppenheim, akinek ikreket szült, csak három évig maradt vele.
Talán ez is az oka, hogy mostanság egyre többet beszél arról, valójában mindig is vonzódott a nőkhöz. Főleg, amióta szerepet kapott a bevallottan leszbikus nőkről szóló L című sorozatban.

- Ha megnézzük, mit is tudunk a férfiakról, a nőkről és a szexualitásról, be kell látni, az emberek többsége biszexuális. De hát mi rossz van ebben? - mesélte egy interjúban.
Azt is bevallotta, sokáig álmodozott Salma Hayekről, és gyakran elképzelte, milyen lehet a dögös latinával az ágyban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyébként Cybill Shepherd lánya, Clementine, aki szintén játszik az L-ben, idén tavasszal vállalta be nyíltan másságát, miután öt évig élt boldogtalan házasságban. Úgy látszik, az a bizonyos alma ezúttal tényleg nem esett messze a fájától.
Ezt is szeretjük