A simlis és a szende szőke szépsége lányával lépett a vörös szőnyegre: a 34 éves Ariel gyönyörű nő
Cybill Shepherd lánya egy pink estélyit választott az Oscar-gálára, és ragyogóan szép volt benne.

cybill-shepherd-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás színésznő, Cybill Sheperd olyan filmekben játszott, mint a Taxisofőr, A titokzatos város vagy az Alice. A többség mégis A simlis és a szende című sorozatból ismeri, amiben ő alakította Maddie Hayest. 

A krimisorozat az Egyesült Államokban 1985 és 1989 között futott, Magyarországon először 1993-ban az M1 mutatta be. A férfi főszerepet Bruce Willis kapta, ő volt David Addison Jr. 

Cybill Shepherd lánya, Ariel

Cybill Shepherd mindössze 16 éves volt, amikor megnyert egy szépségversenyt, innentől kezdve 1970-ig modellkedéssel kereste a kenyerét. Filmes karrierje akkor kezdődött, amikor Peter Bogdanovich rendező kiválasztotta Az utolsó mozielőadás című filmje női főszerepére. Innentől nem volt megállás, a következő évtizedekben ő lett Hollywood egyik legimádottabb, csinos, szőke színésznője. 

Cybill Shepherd a vörös szőnyegen lányával, Ariellel a 94. Oscar-gálán.
Cybill Shepherd a vörös szőnyegen lányával, Ariellel a 94. Oscar-gálán.
Fotó: Abc / Getty Images Hungary

1978-ban úgy érezte, kiégett, nem jó irányba tart a karrierje, ezért hazautazott az édesanyjához Memphisbe. Itt ismerkedett meg a sármos autókereskedővel, David M. Forddal, akitől egy évvel később megszületett első gyermeke, egy kislány, Clementine Ford. Bár összeházasodtak, ez a kapcsolat nem működött, 1982-ben elváltak. 

A színésznő 1987-ben ismét anya lett, ráadásul ikreket szült, egy fiút, Cyrus Zachariah-t és egy lányt, Molly Arielt. Második férjétől, az ikrek édesapjától, Bruce Oppenheimtől 1990-ben vált el. 

Cybill Shepherd a mai napig aktívan színészkedik, nem véletlen, hogy megjelent a 94. Oscar-gálán is, amit éppen a napokban tartottak. A jeles eseményre egy klasszikus, fekete estélyi ruhát választott, amihez meglepő módon edzőcipőt párosított. A különleges szett persze sokaknak felkeltette az érdeklődését, rengeteg fotó készült a sztárról.

Ezeknek a többségén szerepel egy szőke, pink ruhás szépség is, aki nem más, mint a színésznő kisebbik lánya, az ikerpár női tagja, a most 34 éves Ariel. Anya és lánya nagyon csinosak voltak együtt a vörös szőnyegen, az alma nem esett messze a fájától, a fiatal nő arcvonásai sokban hasonlítanak az anyukájáéra. 

 Arielről nem lehet sokat tudni, de azt igen, hogy forgatókönyvírással és rendezéssel foglalkozik, illetve 2019-ben megházasodott. Eliza Ladensohn lett a felesége, akivel 2010-ben találkoztak először, a lány nővérének, Cybill idősebb lányának, Clementine-nak köszönhetően. 

Ezek voltak a 94. Oscar-gála legszebb ruhái

Lourdes Leonon kívül még számos híresség tiszteletét tette az exkluzív eseményen. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban vonultak a női sztárok a Vanity Fair Oscar-afterpartiján.

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük