Óriási botrány a gálán - A részeg színész káromkodva adta át a díjat
Mindenki ledöbbent Cuba Gooding Jr. viselkedésén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cuba Gooding Jr. láthatóan a világát sem tudta a néhány nappal ezelőtti a  Footwear News Achievement Awardson, ahová olyan részegen érkezett, hogy járni is alig tudott. A 48 éves színésznek át kellett volna adnia a díjat a híres cipőtervezőnek, John Varvatosnak, azonban összevissza beszélt:

- Részeg vagyok, szarháziak, ez van, fogadjátok el. Azt hittem, a BET Award-osok spúroskodtak, de ti még rosszabbak vagytok. Köszönöm ezt a fantasztikus mirelit kaját, amit elém tettetek. Mert semmi nem mondja el úgy, hogy szeretlek, mint egy nagy rakás cukros szar. Mi van? A pénzem kellene? Na, mindegy. Ma John Varvatost díjazzuk. Tudjátok, hogy mondják... ha egyszer kipróbálod John Varvatost, sohasem nézel vissza. Van benned egy kis fekete vér is, mindig is tudtam! - mondta, majd átadta a kristályszobrot a felettébb meglepett designernek, aki ezek után már érthető módon nem tartott beszédet, csak megköszönte az elismerést, és visszaült a helyére.

Részeg sztárok lesifotói

Képes összeállításunkban megnézheted a részeg sztárokról készült fotókat, akik szintén óriási botrányba keveredtek a viselkedésük miatt!

Ezt is szeretjük