Elképesztően szexi pasik
Pedig nem épp jóképűek
Fotókkal bizonyítjuk, hogy a szabályos arc nem minden. 3 pasi, aki csak egy fokkal szebb az ördögnél, mégis hihetetlenül szexis.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vincent Cassel

A 41 éves francia színészt elképesztően csúnya arccal áldotta meg az ég, ám lehengerlő kisugárzása és szuggesztív tekintete miatt mégis imádják a nők. Vincent Cassel tökéletes példája annak, hogy ha valaki nem születik tipikus macsónak, akkor is könnyedén el lehet csábítani a hölgyeket. Cassel pedig nem is akárkit vett le a lábáról, felesége ugyanis a gyönyörű Monica Bellucci, aki 2004-ben egy gyermekkel ajándékozta meg férjét. Bellucci rajongása első pillantásra talán furcsának tűnhet, hiszen Cassel tényleg nem egy Adonisz, de férfias vonásai és perzselő szemei mégiscsak nagyobb vonzerőt jelentenek, mint a plasztikai műtétek által fiatalon tartott és tökéletesre formált menő férfiak külseje, amelyről - a hibátlanság ellenére – mégiscsak süt a hamisság, a hiteltelenség.


Vincent Cassel a kilencvenes években kezdett színészkedni, külsejének megfelelően szerepei között pedig leginkább sötét tónusú, különleges figurákat találhatunk, korai jelentős alakításai közül kiemelkedik A gyűlölet és a Dobermann, persze az összes filmjét is felsorolhatnánk, hiszen szinte mindig hozza a formáját. Az ezredforduló óta egyre több amerikai alkotásban tűnt fel, egyelőre általában csak mellékszerepekben.

A Kisiklottak című thriller után legutóbb szintén egy bűnügyi filmben, a Gyilkos ígéretekben láthattuk brillírozni, az orosz maffiózó, Kirill bőrében – alakítása már-már hátborzongató volt – és ez szinte mindegyik szerepéről elmondható.

Eric Roberts

Emlékezzünk meg a B-filmek egyik koronázatlan királyáról, az 52 éves Eric Roberts-ről, aki szintén nem nevezhető egy tipikus jóarcú férfinak, ezért mindenképpen helyet kap az összeállításunkban. A homályban élő Eric Roberts-ről általában mindig megfeledkeznek, hiszen húga, Julia Roberts sokkal nagyobb hírnévre tett szert, és sokkal sikeresebb pályafutást tudhat magáénak. Talán ez is közrejátszott abban, hogy a sztártesók kapcsolata sok éven keresztül igencsak elhidegült állapotban tengődött.

Habár egyes vélemények szerint rossz viszonyuk hátterében Eric régi drogfüggősége állt, illetve az, hogy Julia Roberts és Eric exbarátnője sokáig harcoltak ellene lányának, Emmának a felügyeleti jogáért. A két Roberts-gyerek persze végül kibékült, Eric ugyanis meglátogatta Juliát, nem sokkal azután, hogy a vörös hajú színésznő életet adott ikreinek.


Eric Roberts arcának ősi, férfias és szikár vonásaihoz semmi kétség nem fér, mindezek ellenére ő sem az az igazi szívtipró, akitől döglenek a nők, mégis van benne valami titokzatos és megbabonázó sárm, amivel még ötvenen túl is könnyedén meghódítaná a fehérnépet. Filmes pályafutása a nyolcvanas évek elején indult be, első és egyetlen Oscar-jelölését az 1985-ös Szökevényvonatért kapta, azóta még csak a közelébe se került az aranyszobrocskának. Repertoárjában olyan kiváló és kultikus videóklasszikusok találhatók, mint a Coca Cola kölyök, a Dermesztő szenvedélyek vagy a Zsaruvér. Eric Roberts-et legutóbb a Hősök első évadjának utolsó néhány epizódjában láthatták a sorozatrajongók, de egy kisebb szerepet kapott az új Batman-moziban, a Dark Knightban is. Életrajzának fekete pontja az, amikor letartóztatták, mert egy családi vita során a feleségét a falnak vágta.

Jack Nicholson

A ma élő színészek óriása, a megzabolázhatatlan, a féktelen, a pajzán és a hamis, sorolhatnánk a végtelenségig a Jack Nicholsonra illő jelzőket, aki fenti kollégáihoz hasonlóan nem született szépfiúnak, ennek ellenére mégis Hollywood tíz legnagyobb szexlegendája között tartják számon, akinek a mendemondák szerint kétezer nővel volt dolga a lassan mintegy félévszázada tartó pályafutása alatt. Nicholson több szempontból is Oscar-rekorder, egyrészt, mivel 12 jelöléséből hármat váltott díjra – ezzel az eredményével az első helyen osztozik Walter Brennannal, aki szintén három aranyszobrot zsebelt be a harmincas évék végén. Másrészt rajta kívül mindössze másik két legenda van, aki elmondhatja magáról, hogy a hatvanas évek óta minden évtizedben jelölték Oscarra, mégpedig Michael Caine és Paul Newman.


Mindezek után feltűnő lehet, hogy Jack Nicholson az elmúlt évtizedekben egyáltalán nem vállalt sok szerepet, igaz, azok a forgatókönyvek, melyekre rábólintott, szinte kivétel nélkül mind klasszikusok lettek, melléfogást alig-alig találni szerepei között. Kiemelni pedig a legjobb alakításait szintén nehéz volna, vannak, akik a Ragyogás eszelős írófigurájáért, vannak, akik A tégla maffiózójáért, és vannak, akik a Kínai negyed megsebzett orrú nyomozójáért rajonganak – joggal. Magánélete is legalább olyan zűrös, mint azok a neurotikus figurák, akiket előszeretettel játszik el, a megállapodni képtelen sztár járt Michelle Phillips-szel, Bebe Buell-lel és Lara Flynn Boyle-lal, leghosszabb kapcsolata pedig 16 évig tartott Angelica Houstonnal.

Öt gyermeke született négy asszonytól, habár mindössze csak egyszer házasodott meg, 1962-ben. Jelenlegi párja az Oscar-díjas Diane Keaton, legutóbb a mozikban pedig A bakancslista című keserédes vígjátékban láthattuk – a szerep kedvéért teljesen kopaszra borotválta fejét, nem kis meglepetést okozva ezzel a rajongóknak.

OLVASD EL EZT IS!

tilda swinton lead
  • tilda swinton
  • frances mcdormand

Hollywood legrondább színésznői

william defoe lead
  • philip seymour hoffman
  • john c reilly

Hollywood legrondább férfiszínészei

Ezt is szeretjük