Férfisztárok „csomagjai” (+18!)
Képgalériával!
Olykor a legdaliásabb sztárok is okozhatnak csalódást. Már ha férfiasságukat vesszük nagyító alá! Mi megtettük.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Daniel Craig

A legújabb 007-es ügynök hatalmas sikereket tudhat magáénak, legfőképp ami a női szívek meghódítását illeti. Amióta eljátszotta James Bond szerepét, szinte minden olyan toplistán szerepel, ahol a kedves közönség a külsőre voksolhat.

Ez a siker valószínűleg kisportolt testének is köszönhető, de bizonyára azt sem vetik meg női rajongói, hogy nadrágjában méretes csomagot hord. Tekerj egy kicsit lejjebb, és nézd meg Danielt képgalériánkban!

Dominic Monaghan

Dominic az angliai Manchesterben született, és nagyon sokáig csak kevesen ismerték színészi képességeit. Ám amióta a Gyűrűk Urában eljátszotta Trufa szerepét, hatalmas rajongói táborra tett szert. Karrierje beindulása után szerepet kapott még a Lost című sorozatban is, de narrátorként is hallhatjuk a Tolkien életét feldolgozó Lord of the Fans című filmben.

A lenti képgalériánkban Dominic egy sportos rövidnadrágban sétál, mely alatt szemmel láthatóan nem visel alsóneműt. Úgy látszik, ez a laza viselet nem csak a női hírességek között divat. Vajon a telefonban kapott rossz hír ilyen „lelohasztó”?

Matthew McConaughey

Matthew 1969-ben született, és olyan mélyenszántó filmekben kapott főszerepet, mint az Anyám nyakán, vagy a Több mint sport. Megnyerő külsejével sok nőt szögez a mozivászon elé, bár tehetsége igencsak megkérdőjelezhető. Egy biztos, az Oscarra pályázóknak nem kell feltétlenül tartaniuk tőle.

Képgalériánkban éppen a medence területét hagyja el, egy szál fürdőgatyában és egy fehér törölközővel a vállán. Nem tudni, hogy kit látott, vagy mire gondolt, mielőtt úgy döntött, hogy behúzódik egy árnyékosabb helyre, de valami nagyon megragadhatta fantáziáját…

Domenico Dolce

Domenico a szicíliai Palermoban látta meg a napvilágot 1958-ban. Az elmúlt húsz évben Stefano Gabbana-val együtt dolgozva hihetetlen világsikereket ért el. Ő ugyanis az egyik alapítója és tulajdonosa a Dolce and Gabbana divatcégnek.

A fenti képen nem is gondolnánk, hogy ez az ember meghatározó irányvonalát adja évről évről a divat alakulásának az egész világon. A kacsaszerű beterpesztés nem feltétlenül jó ízlésre utal ugyanis.

Jake Gyllenhaal

A fiatal színész kora ellenére, a Túl a barátságon – Brokeback Mountain – című filmben alakított, hihetetlenül szexis, meleg cowboy szerepéért 2006-ban jelölést kapott az legjobb férfi epizódszereplő Oscar-díjára.

A Bőrnyakúak című filmben katonát játszott, annak ellenére, hogy képgalériánk szerint nadrágjában csak egy kisebb méretű harcossal rendelkezik. A mondás sok esetben igaz: nem a méret a lényeg!

Kelly Slater

Jake ellentéte Kelly Slater szörfvilágbajnok. Feszülős szörfnadrágjában tökéletesen kirajzolódnak méretei. Hát, túl sok panaszra nincs oka, az biztos.

Ezt is szeretjük