Leszbikus csókot váltott Penélope Cruz és Scarlett Johansson
A szőke és a barna bombázó vérforraló jelenete garantáltan senkit nem fog hidegen hagyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Történelmi pillanatnak lehet szemtanúja az, aki megnézi Woody Allen legújabb romantikus komédiáját, mely Vicky Cristina Barcelona címmel kerül idén ősszel az amerikai mozikba.


A filmben ugyanis korunk két tehetséges, és legalább annyira szexis sztárja bonyolódik egymással leszbikus viszonyba.

Utak és ajkak találkozása

A 34 éves Penelope Cruz eddig már számtalan spanyol és hollywoodi alkotásban bizonyította rátermettségét, no, és villantotta meg szexis alakját, elég csak a fedetlen testrészekben bővelkedő Sonka, sonkára gondolnunk, melyben mindössze 18 évesen szerepelt – ráadásul életében először.

A pályatársnőjénél pontosan tíz évvel fiatalabb Scarlett Johansson karrierje kevésbé indult drasztikusan – a dán-lengyel szülőktől származó szépség gyerekszínészként debütált a Manny és Lo című drámában, majd szép lassan feltornászta magát a legnagyobbak közé. Nem csoda hát, ha a legnevesebb rendezők is felfigyeltek rá, így aztán zsenge kora ellenére olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Brian de Palma, Christopher Nolan, Michael Bay, Robert Redford és természetesen Woody Allen, aki legutóbbi filmjét is jegyzi.

A romantikus mozi két amerikai turistalányról szól, akik Spanyolországba utaznak nyaralni, ahol összeismerkednek egy különc festővel.
 


A Johansson által játszott Christina össze is melegedik a Javier Bardem által játszott figurával, ám kapcsolatukat folyton akadályozza a művész kissé hibbant ex-barátnője, akit Cruz jelenít meg – és aki végül szintén nem marad közömbös a szabadelvű szőkeség iránt.

A film pikantériája, hogy a tavalyi spanyolországi forgatás alatt – mely ország a két sztár szülőhazája - Bardem és Cruz kisasszony között valóban fellángolt a szerelem, így aztán különös lehetett a latinának végignézni, ahogy kedvese a kamerák előtt szeretkezik szöszi kolléganőjével.

Ezt is szeretjük