Prostikkal hempereg a szexmániás Cristiano Ronaldo
Úgy cserélgeti gyönyörű szeretőit, mint más az alsóneműjét, de még ez sem elég a szívtipró sportolónak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtüzesebb szexbombák váltogatják egymást ágyában, Cristiano Ronaldo mégis örömlányokkal hempereg a legszívesebben.

Nereida és Merche - két bombázó a sok közül

A Manchester United sztárjának minden megadatott, amit férfi csak kívánhat magának: világhírnév, mesés vagyon, álomszép nők.

Edzője, Sir Alex Ferguson azonban korántsem lehet büszke dédelgetett kedvencére magaviselete miatt, hiszen az aranycipős játékos magánéletében botrányt botrányra halmoz.

Prostikkal mulat és él-hal az orgiákért

A portugál válogatott csillaga olyan bombázókkal folytatott – általában rövid életű – románcot, mint az angol kebelcsoda, Gemma Atkinson, a szexi olasz tévébemondónő, Carolina Patrocino, vagy a gyönyörű portugál modell, Merche Romero.

Legutóbbi barátnője a tüzes mallorcai bombázó, Nereida Gallardo szintén a nők azon kategóriájába tartozik, akiről a férfiak többsége csak álmodozhat.

A világ legjobb játékosának tartott fiatal tehetség azonban nem elégszik meg azzal, hogy a legszebb nők hevernek a lábai előtt.

Csillapíthatatlan szexuális étvágya időről időre a vöröslámpás negyedekbe kergeti, és szívesen vesz részt a legvadabb orgiákban is.

Bár a sztárt három éve egy pénzéhes örömlány valótlanul nemi erőszakkal vádolta, a szívtipró portugál kedvét ez sem vette el a fizetett gyönyöröktől.

Egy Rómában tett kiruccanása alkalmával például két olasz éjjeli pillangóval bújt ágyba egyszerre, de olyan esetre is akadt már példa, hogy két csapattársával öt prostit bérelt ki egy saját otthonában megrendezett szexmaratonra.

Ezt is szeretjük