Elájulunk Cristiano Ronaldo párjának bikinis alakjától: Georgina párductestű nő
Cristiano Ronaldo menyasszonya irtó dögös volt a PrettyLittleThing márka fotózásán.

cristiano-ronaldo
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo sok nő számára testesíti meg az álompasit. A hölgyrajongók számára van egy rossz hírünk, a szíve már foglalt. Párjával, Georgina Rodríguezzel 2016 novemberében hozta össze az élet, és azóta is elválaszthatatlannak tűnnek. 

A spanyol-argentin származású szépséggel négy gyermeket nevelnek együtt: a tízéves ifjabb Cristianót és a hároméves ikreket, Mateót és Evát béranya hozta a világra. Közös gyerkőcük, Alana pedig 2017 novemberében született.

Cristiano Ronaldo párja bikiniben

Nem is csodálkozunk, hogy a 26 éves kosztümtervező levette a lábáról a sztársportolót, hiszen igazi bombázó. Az Instagram-oldalán gyakran láthatjuk párductestét lenge fürdőruhákban, legutóbb egy fotózás kedvéért pózolt falatnyi bikiniben.

A PrettyLittleThing nevű márka kedvéért dobta le a textilt, és mutatta meg idomait egy nagyon dögös, tigriscsíkos darabban. A szettet a hasán leomló ezüstlánc tette igazán különlegessé, ami csipetnyi eleganciával fűszerezte meg a szexi összhatást.

Követői is imádták a felvételeket. Volt, aki hozzászólásában elárulta, számára a sztáranyuka teste szolgál példaként, mások szerint Cristiano Ronaldo a legszerencsésebb férfi a világon. Míg valakinek az szúrt szemet, hogy vonásai meglehetősen hasonlítanak Kim Kardashianre a fotón.

cristiano ronaldo georgina
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

A 35 éves labdarúgó 2018. április 28-án húzott gyűrűt kedvese ujjára. Hosszú jegyességük miatt rajongóik folyamatosan azon spekulálnak, vajon titokban sor került-e az esküvőre. Utoljára januárban latolgatták ennek az esélyét, amikor a Georgina férjeként hivatkozott szerelmére egy bejegyzésben.

Még több bikinis fotó Georgináról

Cristiano Ronaldo párja imád sportolni, a sok mozgás meg is látszik a vonalain. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Georgina Rodríguez bikiniben.

Ezt is szeretjük