Sokk! Hajléktalanná züllött a nők kedvence, Criss Angel

Bozontos szakállával és elhanyagolt külsejével drogos csövesre emlékeztet a szétcsúszott híresség.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nehéz idők járnak mostanság Criss Angelre, ami leginkább a korábban ügyeletes szívtipróként számon tartott illuzionista újabban csöppet sem macsós külsején látszik meg.

A varázsló a gyengébbik nem képviselőit is megbabonázza

Criss, aki nem is olyan régen még kidolgozott, tükörsimára szőrtelenített felsőtestével, gondosan belőtt frizurájával és ápolt arcbőrével vette le a hölgyeket a lábukról, az alábbi fotókon leginkább egy szétzüllött hajléktalanra emlékeztet ápolatlan szakállával és igénytelen sapkája alól kómásan pislogó, begyógyult szemeivel.

A görög ősökkel büszkélkedő sztárbűvész legutóbbi műsora a világhíres Las Vegas-i Cirque du Soleilben nem hozta meg a várt sikert, sőt sokak szerint ez volt a Crisstől valaha látott legpocsékabb produkció.

Nem elég, hogy az elhúzódó szervezés miatt a show bemutatóját el kellett halasztani, de még olyan amatőr baklövések is előfordultak benne, amelyek a legelszántabb rajongókat is elbizonytalanították.

A nők fogják a vesztét okozni?

A nőcsábásznak nemcsak a karrierje, a magánélete is tartogat egy-két botrányos fordulatot.

Cameron Diaz hajdani kedvese úgy tűnik, képtelen ellenállni a könnyű kalandok csábításának, különösen, ha a kísértés hidrogénszőke, agyonszilikonozott playboymacák képében érkezik.

Nemrégiben egy Las Vegas-i szórakozóhelyen kapták lencsevégre a dögös nyuszilánnyal, Holly Madisonnal, aki akkor még a lapmágnás Hugh Hefner első számú barátnője volt.

Minden idők 20 legszexisebb pasija

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szemtanúk állítása szerint a felajzott párocska egész éjjel szenvedélyesen táncolt és nyalta-falta egymást, ám a szőke szexbomba blogjában állította, hogy Criss és ő „ebben a pillanatban” csak jó barátok.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Holly azóta otthagyta a 82 esztendős playboyt, tehát elvileg szabad a pálya a sztárbűvész előtt, de kétséges, hogy ezzel az új csöves stílussal is le tudja-e venni a lábáról a buja kebelcsodát.

Ezt is szeretjük