A világhírű énekes hajléktalan volt élete utolsó hónapjaiban: szívszorító sorsa volt a Crazy Town elhunyt frontemberének

A Crazy Townból ismert Shifty Shellshock életének utolsó hónapjairól és halálának körülményeiről friss infók láttak napvilágot.

Crazy Townból ismert Shifty Shellshock halálának oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shifty Shellshock, polgári nevén Seth Binzer június 24-én hunyt el 49 évesen Los Angelesben, váratlan halálának híre az egész világot megrázta. Akkor még a halálának oka nem derült ki, azonban erről friss infók derültek ki. Emellett egy jó barátja is megszólalt, és elmondta, milyen tragikus sorsra jutott az énekes.

A Crazy Townból ismert Shifty Shellshock halálának oka

A zenész menedzsere, Howie Hubberman a People magazinnak árulta el, mi okozta Shellshock halálát. 

Mint kiderült, a Crazy Town és a Butterfly című slágerük hirtelen jött sikere nem tett túl jót a függőségeinek, így azokat sosem tudta legyőzni. 

- A halál oka vényköteles gyógyszerek és utcán vásárolt kábítószerek kombinációja volt. Shifty barátunk volt, és nagyon szerette volna magát rendbe hozni, de sajnos senkinek nem voltak meg a pontos eszközei ehhez, beleértve engem is - fogalmazta Hubberman.

Egy másik barát, aki coachként is dolgozik, Tim Ryan, a TMZ-nek árulta el, hogy Shellshock élete utolsó hónapjait hajléktalanként élte, miután újból visszaesett, és rácsúszott a drogokra. A Los Angeles-i MacArthur Parkban élt egy sátorban, ami egy elég veszélyes környéknek számít a városban. Ryan próbált segíteni a barátján, de úgy vélte, hogy rossz hatással volt a zenészre Hollywood, így sosem tudott egyenesbe jönni.

Shifty Shellshock 2023 augusztusában.
Shifty Shellshock 2023 augusztusában.
Fotó: Mega / Getty Images Hungary

Ryant még a felesége, Jennifer Gimenez is kétségbeesetten felkereste, hogy próbáljon segítséget nyújtani a férfinak, de mire visszatért Los Angelesbe, addigra már túl késő volt.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvasd el  ezt az oldalt ! Amennyiben valaki másért aggódsz,  ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe .

Tragikus motorbalesetben hunyt el a szívtipró színész: sztárok, akiktől 2023-ban kellett végső búcsút vennünk

Cikkünkkel olyan sztárokra emlékezünk, akik 2023-ban haltak meg.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük