Courtney Love sminkben is iszonyatos
Ijesztő fotó
Courtney Love legutóbb a milánói divathéten jelent meg, és kinézete meglehetősen ijesztőre sikeredett szexis helyett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már évtizedek óta a showbizniszben van, úgy tűnik, Courtney Love-nak nem sikerült még a sminkelés alapszabályait sem elsajátítania. Legalábbis ezt látszik alátámasztani legfrissebb fotója, melyen túlzás nélkül horrorisztikusan néz ki.

Bizonyára élt valami az emlékeiben arról, hogy minél több, annál jobb - de amíg ezt a testedzésre rá lehet fogni, addig az arcpingálásra a legkevésbé sem igaz, különösen egy bizonyos koron felül.

Mint egy hetvenéves

A hatalmas, póklábszerű műszempillák, a kilónyi csillámló szemhéjfesték és a vastag alapozó annyira brutális összképet eredményeztek, hogy a 45 éves énekesnő legalább egy húszassal többnek néz ki a valódi koránál.

Mindenesetre Kurt Kobain özvegye elégedett lehetett az eredménnyel, hiszen nemcsak az utcára, hanem Roberto Cavalli divatbemutatójára is elmerészkedett, aki a milánói divathét alkalmából mutatta be legújabb kollekcióját.

Szerencsére bármilyen drámaian is festett, ezúttal senkivel nem került összetűzésbe - nem úgy, mint a múlt héten Londonban, ahol csúnyán hajbakapott a szabadszájú Lily Allennel az NME Awards-on.

Chanelben tilos

Állítólag az volt a probléma, hogy Allennel exkluzív szerződést kötött a Chanel cég, így akarván elérni, hogy a fiatal énekesnő az ő ruhájukat viselje.

Ennélfogva bárkinek, aki szintén Chanelben szeretett volna bevonulni, Lily Allentől kellett engedélyt kapnia. És ő bizony nem adott Courtney Love-nak, legalábbis Love szerint. Ezen aztán úgy összekaptak a rendezvényen, hogy szét kellett őket választani.

A Hole énekesnője egyébként nemrég megfogadta, többé nem fog plasztikáztatni, nehogy úgy nézzen ki, mint Jocelyn Wilderstein, a macskanőként elhíresült asszony.

Ám a fotót elnézve műtét nélkül is sikerült ijesztővé varázsolnia magát.
Ezt is szeretjük