Friss! Elvesztette lányát az egykor drogos Courtney Love
A bíróság legfrissebb döntése szerint Courtney Love hivatalosan nem gyámja többé 17 éves leányának.

beauty and style
Top olvasott cikkek
A legfrissebb hírek szerint Courtney Love hivatalosan többé nem dönthet lánya, a 17 éves Frances Bean ügyeiben, a bíróság helyette anyósát, Wendy O'Connort jelölte ki törvényes gyámnak.
 

Mint Love ügyvédje, Keith A. Fink elmondta, nem kell semmiféle különleges indokot feltételezni a határozat mögött. Csupán arról van szó, a tinilány úgy gondolta, inkább nagyanyjával lakik ezentúl.

Nem tudni, miért

Hogy miért nem édesanyját választotta, arról nem szól a fáma, az ügyvéd ragaszkodik ahhoz az állásponthoz, hogy a drogoknak nincs köze a döntéshez.

- Courtney már évek óta tiszta, és remekül érzi magát. Egyszerűen csak arról van szó, hogy Frances jelenleg a nagymamájánál kíván élni - nyilatkozta.

Ismeretes, hogy a leányzó Courtney Love és a tragikusan elhunyt Kurt Cobain házasságából született 1992-ben. Bár Love igyekezett jó anyja lenni a gyermeknek, egy ideig úgy tűnt, képtelen leszokni a tudatmódosító szerekről. Ezért nem is ez volt az első alkalom, hogy megvonták tőle a gyámságot.

Már volt hasonló helyzetben

2003-ban a hatóságok vitték el tőle a kislányt, miután az énekesnőt letartóztatták, mert be akart törni exkedvese házába. Akkor a bíróság szintén Kurt Cobain édesanyját jelölte ki a kiskorú gyámjául.

Bár 2005 januárjában mégis sikerült a 45 éves sztárnak visszaszereznie gyermekét, jelenleg nagyon úgy néz ki, mégiscsak elvesztette Frances Beant.

Ha nem is szó szerint, de bizalomügyileg mindenképpen.

Ezt is szeretjük