Züllött drogossá vált a bálványozott Corey Haim
A most 38 éves sztár szépreményű tinibálványként kezdte, de az álomgyár őt is bedarálta, így az elvonón végezte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok megdöbbentő és tragikus hollywoodi történetet hallani egykor ünnepelt gyereksztárok drogba és alkoholba fúlt életéről. Sajnos nem történt ez másként a kanadai-izraeli származású Corey Haim színésszel sem, aki 13 évesen már tévéfilmek körülrajongott sztárja volt.

A jóképű kiskamasz megjárta a poklot az elvonón töltött évek alatt

A tehetséges kölyök a Titkos imádó, a Murphy románca és a Lucas című tévéfilmekben debütált, de csak az 1987-es, Kiefer Sutherlanddel forgatott Az elveszett fiúk című horrorvígjáték hozta meg neki a valódi népszerűséget.

A lányok által bálványozott, jóképű fiú később összeismerkedett a hasonló korú Corey Feldmannel, akivel aztán Hollywood első számú tinipárosává léptek elő.

Az Álom, édes álom és a Dupla nullás kölyök sztárja persze nem maradhatott örökké gyerek, a felnőtté válással azonban kisfiús varázsát is elvesztette. A filmszerepek, és ezzel a rajongók is elmaradtak, a mellőzött fiatalember pedig elindult a züllés útján.

A kamaszkori füvezést rossz társaság, drogok, balhék és fizikai leépülés követte, és 1997-re gyerekszínészként szerzett vagyona is elpárolgott.

- Tizenöt leszokási kísérlet után kaptam egy szélütést. Voltam vagy kilencven kiló, a bal felemet pedig alig tudtam mozgatni – idézte fel Haim a The Sun brit lapnak a legszörnyűbb négy évet, amit az elvonón töltött.

A gyógyulás után letelepedett Torontóban, majd fokozatosan visszatért a filmezéshez - játszott a Magasfeszültségben, a Shark Cityben és az American Sunsetben is. Emellett ismét felvette a kapcsolatot Feldmannel, és A két Corey címmel közös műsort indítottak.

- Tiszta vagyok, alázatos és boldog. Készen állok arra, hogy újra dolgozzam és mindent jóvátegyek – nyilatkozta őszintén Haim a Variety magazinnak.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

A show Kanadában közönségdíjas lett, és időközben Haim magánélete is rendeződött: tavaly eljegyezte régi kedvesét, Tiffany Shepis horrorfilmszínésznőt. Ami a jövőt illeti, Haim 2010-ig be van táblázva, legközelebb a Magasfeszültség 2-ben láthatjuk Jason Statham oldalán.
Ezt is szeretjük