Most is vonzó a '80-as évek kedvenc színésznője, Connie Sellecca
Connie Selleccán, a nagy sikerű Hotel sorozat sztárja és számos tévéfilm főszereplőjén alig fogott az idő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Connie Sellecca nem az a fajta színésznő, akire az ember névvel emlékszik - ám ha megpillantják barnán bájos arcát, a legtöbbeknek rögtön beugrik egy-két családi mozi és tévés krimi a múltból.

Ugyanolyan bájos, mint régen

Sőt, talán még olyasvalaki is akad, aki valamelyik külföldi csatornán annak idején izgatottan követte a Hotel című amerikai sorozat epizódjait, amelyben a színésznő a kezdetektől fogva szerepelt.

Modellből lett színésznő

A dögös, 1955-ös születésű, olasz szülőktől származó sztár, aki modellből vált színésznővé, igazi adu ász volt a nyolcvanas évek sorozataiban, hiszen amint befejezte az egyiket, máris jött a következő. A Greatest American Hero ügyvédnőjének, Pam Davidsonnak bőrébe  negyven epizódon keresztül bújt bele 1981-től 1983-ig, majd amikor véget értek a szuperhősködő tanárember kalandjai, következett a Hotel.

Az Arthur Hailey azonos című, izgalmas regénye alapján készült sorozat, melyet 1983 és 1988 között forgattak, egy elegáns San Francisco-i szállodának életét tárta a nagyközönség elé, a szokásos intrikákkal, romantikus viszonyokkal és örök barátságokkal fűszerezve.

Csak barátok

Állítólag olyan jól működött közte és a másik főszereplő, James Brolin között a kémia, hogy sokan azt gondolták, a színfalak mögött a valóságban is összejöttek. Ám az igazság az, hogy a barátságnál tovább nem jutottak: a színésznő még 1992-ben meg is hívta a szakállas sármőrt az esküvőjére.

Bár a kilencvenes években is próbálkozott néhány tiszavirág-életű sorozatban, inkább a filmjeivel öregbítette tévés hírnevét. Olyan drámákkal, mint a Veszélyes ügy vagy az Egy férjnél jobb a kettő bizonyára sok kis költségvetésű csatorna nézőközönségét a képernyő elé szögezte.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami a magánéletét illeti, a ma már 54 éves Connie Sellecca jelenleg második férjével él: Gil Geralddal 1979-től 1987-ig élt együtt, tőle született Gilbert nevű fia. 1992 óta pedig John Tesh a férje, lányuk, Prima pedig két évvel később jött világra.

Ezt is szeretjük