Így néz ki ma Conchita Wurst - A 2014-es Eurovízió győztese nagyon megváltozott

Elképesztően megváltoztatta a stílusát az extravagáns énekes.

conchita-wurst-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Conchita Wurstot a 2014-es Eurovíziós dalfesztiválon ismerte meg a világ, amit meg is nyert a Rise Like a Phoenix című dalával. A legtöbben azonban nem az énekhangjára, hanem a külsejére emlékeznek, hiszen a "szakállas nőnek" becézett előadóművész sokakat meglepett, amikor gyönyörű estélyiben, begöndörített loknikkal és szakállal lépett a színpadra.

Így néz ki ma Conchita Wurst

Az egyébként Thomas Neuwirth néven született osztrák sztár nemi identitásával kapcsolatban felmerültek kérdések a külseje miatt, ő pedig elárulta, hogy Conchitára egyértelműen nőként gondol, azonban van egy férfias oldala, akit szintén szeretne megjeleníteni a színpadon. Ez az alteregója a Wurst művésznevet kapta, így nevét kettéosztva megosztotta a benne élő két személyiséget is.

Az utóbbi időben sokat kísérletezett a külsejével, a változások pedig olyan meghökkentően sikerültek, hogy meg sem mondtuk volna, hogy némelyik képen valóban ő látható. Az utóbbi időben inkább a férfiasabb stílus hódolt nála, Heidi Klum viszont tegnap egy olyan képet osztott meg róla, amin ismét hosszú, egyenes hajjal és a megszokott szakállával látható.

Összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a külseje az Eurovízió óta!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük