Így néz ki ma Conchita Wurst - A 2014-es Eurovízió győztese nagyon megváltozott

Elképesztően megváltoztatta a stílusát az extravagáns énekes.

Conchita Wurst 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Conchita Wurstot a 2014-es Eurovíziós dalfesztiválon ismerte meg a világ, amit meg is nyert a Rise Like a Phoenix című dalával. A legtöbben azonban nem az énekhangjára, hanem a külsejére emlékeznek, hiszen a "szakállas nőnek" becézett előadóművész sokakat meglepett, amikor gyönyörű estélyiben, begöndörített loknikkal és szakállal lépett a színpadra.

Így néz ki ma Conchita Wurst

Az egyébként Thomas Neuwirth néven született osztrák sztár nemi identitásával kapcsolatban felmerültek kérdések a külseje miatt, ő pedig elárulta, hogy Conchitára egyértelműen nőként gondol, azonban van egy férfias oldala, akit szintén szeretne megjeleníteni a színpadon. Ez az alteregója a Wurst művésznevet kapta, így nevét kettéosztva megosztotta a benne élő két személyiséget is.

Az utóbbi időben sokat kísérletezett a külsejével, a változások pedig olyan meghökkentően sikerültek, hogy meg sem mondtuk volna, hogy némelyik képen valóban ő látható. Az utóbbi időben inkább a férfiasabb stílus hódolt nála, Heidi Klum viszont tegnap egy olyan képet osztott meg róla, amin ismét hosszú, egyenes hajjal és a megszokott szakállával látható.

Összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a külseje az Eurovízió óta!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük