Colin Farrell: „A fiam nélkül már rég halott lennék”
Colin Farrell nemrégiben őszintén vallott alkoholizmusáról. Most azt is elmesélte, mit jelent neki a gyermeke.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Colin Farrell nemrégiban arról mesélt, milyen küzdelmek árán tudta letenni az italospoharat. Az ír tévé egyik műsorában pedig arról is vallott, igazából a fiának köszönheti, hogy még mindig az élők sorában van.

A kis Jamesszel

- Azt hiszem, a fiam nélkül már rég halott lennék. Végső soron az ő érdeme, hogy bizonyos, régóta halogatott lépéseket megtettem az életemben.

Beteg a kisfia

A nagy lépést természetesen az elvonókúra jelentette 2005-ben az alkoholista színész számára, aki egykoron minden valamirevaló Los Angeles-i partin leitta magát a sárga földig, és Playboy-nyuszikkal múlatta az időt.

Ám minden megváltozott, amikor összekerült Kim Bordenave modellel. A szépség ugyanis 2003-ban egy kisfiút szült neki, akiről később kiderült, egy rendkívül súlyos rendellenességgel jött világra.

Úgynevezett Angelman-szindrómában szenved, ami egyaránt hatással van a motoros és beszédképességére, valamint úgy globálisan az értelmi fejlődésére is. De éppen a kis James elesettsége ébresztette rá a zűrös sztárt, hogy változtatnia kell életmódján.

Mindent megtesz érte

Bár a gyerkőc édesanyjával nem él együtt, sőt, tavaly októberben jelenlegi barátnője, Alicja Bachleda szintén egy kisfiúval ajándékozta meg, a 33 éves színész mindent megtesz Jimmyért.

- El sem tudom mondani, mennyire szerencsés vagyok, hogy van pénzem megfizetni a legjobb orvosokat és terapeutákat, akikre a kisfiamnak szüksége van. Még belegondolni is rossz, hogy akinek hasonló gyermeke van, az hogyan bírja állni a költségeket - mesélte a Live magazinnak.

Azt is elárulta, igazából sosem csinált ügyet abból, hogy James betegen jött világra. Egyedül akkor látja a különbséget, amikor a hatéves fiúcska saját korabeli gyerekekkel játszik.

- Az az igazság, sosem úgy gondolok a fiamra, mint aki beteg. Az első pillanattól kezdve azt éreztem, ő pontosan olyan, amilyennek lennie kell. Az emberrel akkor történnek a legjobb dolgok, amikor nem is számít rá, és Jimmy érkezése is ilyen volt. Nekem ő az ég ajándéka, és soha egy percig sem bánkódtam vagy szégyenkeztem miatta - vallotta.
Ezt is szeretjük