„Felálltam az asztaltól, és az intenzíven tértem magamhoz”
Coco Sumner, Sting lánya tavaly májusban ájult el egy étteremben, de most beszél az esetről először.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009 májusában adtunk hírt arról, hogy Sting 19 éves lányát, Coco Sumnert az intenzíven kezelték, miután rejtélyes módon elájult egy Los Angeles-i étteremben. Mivel esés közben nekivágta fejét egy széknek, és megrepedt a koponyája, azonnal mentőt kellett hívni hozzá. Végül több napig bent tartották a kórházban megfigyelésen.

Az érintettek olyannyira az események hatása alatt álltak, hogy csak most, jó fél évvel később nyilatkoztak először arról, mi is történt pontosan, és hogyan élték meg a kritikus napokat. Állítólag nem is maga az esés, hanem Coco makacssága okozta a legnagyobb fejtörést a szülőknek, ő ugyanis eleinte nem hagyta, hogy megröntgenezzék.

Meg is halhatott volna

- Coco foggal-körömmel harcolt a kórházban dolgozók ellen, és minden erejével azon volt, hogy megakadályozza őket a munkájukban. Az orvosok azonban elmondták nekem, hogy ez a hozzáállás nagyon veszélyes, mert ha esetleg vérrög keletkezett a fejében az eséstől, akkor meg fog halni. Ezért arra kértek, mindenképpen győzzem meg - mesélte az 58 éves rocker.

Lánya mentségére legyen mondva, valószínűleg az ütéstől és az eséstől zavarodott meg annyira, hogy azt sem tudta igazán, mit beszél.

- Azt mondták, rohamom volt. Tulajdonképpen csak arra emlékszem, hogy felálltam az asztaltól, és aztán az intenzíven tértem magamhoz. Állítólag teljesen megmerevedtem, aztán eldőltem, mint egy tejesüveg - idézte fel halovány emlékeit a sztárcsemete.

Szerencsére azért csak belátta, az élete múlhat a röntgenen, így végül beleegyezett a vizsgálatba, és néhány nap múlva haza is mehetett a kórházból - bár addig édesapja és édesanyja alig aludt az idegességtől.

Alma a fájától

Coco egyébként szintén a zenei pályát választotta, már meg is alapította bandáját, melyet I Blame Cocóra kereszteltek. Az utóbbi időben igyekszik nem használni apja vezetéknevét, mert azt szeretné, hogy ne a felmenői miatt foglalkozzanak vele.

- Ez az egész rólam szól, nem róluk. Persze a szomszéd kertje mindig zöldebb. De én úgy érzem, ha nem lennének híresek a szüleim, akkor az bizonyos szempontból megkönnyítené a dolgomat.

Bár akkor meg lehet, hogy nem is ilyen lenne a viszonyom a zenével, mint most. Mindenesetre megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle - vallotta.

Ezt is szeretjük