Büszkén mutogatja hájas fenekét Coco

Coco saját magáról készített fényképeket töltött fel a Twitterre, amelyeken bárki megcsodálhatja gigantikus hátsóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Twitter nevű közösségi honlap egyre nagyobb népszerűségnek örvend Hollywoodban, ezt pedig előszeretettel használják ki a reflektorfényfüggő hírességek. A közelmúltban például Coco tett közzé magáról néhány merész fotót, amelyeken meglehetősen lenge öltözetben illegeti magát.


A harmincéves szőke celebmaca nem igazán volt szívbajos, legalábbis ami a magamutogatást illeti, ugyanis kezében a fényképezőgépével büszkén pucsított a tükör előtt. Öröm látni, hogy a nullás méret bűvöletében élő álomgyárban a nőiesen telt híresség egyetlen pillanatra sem szégyellte hatalmas fenekét.

Imádja a vörös szőnyeget

Az persze már más kérdés, hogy vajon mit szólt ehhez Nicole Austin férje, a rapper Ice-T, akivel 2005-ben állt az oltár elé.

A pár azóta is boldog házasságban él, és alig várják az újabb és újabb alkalmakat, hogy a villogó fényképezőgépek kereszttüzében felvonulhassanak a vörös szőnyegen.

Coco hatéves korában kezdett táncolni és színészetet tanulni, 14 évesen pedig megnyerte a Beverly Hills Studio szépségversenyét.

Nyereménye egy 20 ezer dolláros ösztöndíj volt, melynek köszönhetően egy iskolában tanulhatott Hilary Swankkel és Jessica Albával.

Hefner is lecsapott rá

18 évesen fürdőruha- és fehérnemű-modellkedéssel kezdett foglalkozni, és még ugyanebben az évben megnyerte a mexikói Miss Ujena szépségversenyt. 2001-ben aztán a Playboy ura, Hugh Hefner is felfigyelt rá, aki munkát adott neki villájában.

Nicole Austin az ezredforduló után szerepelt néhány korhatáros filmben is, és a Playboyban való meztelenkedésre sem kellett sokáig várnia.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2008 márciusában ugyanis világhírű nyuszis magazin olvasói is megcsodálhatták pucér teste látványát.
Ezt is szeretjük