Csak egy szál sortot visel a címlapon a színésznő! Hihetetlen, hogy két gyereke van
Cobie Smulders színésznőt egy magazinhoz fotózták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megrázó vallomással állt elő az Így jártam anyátokkal sorozat mosolygós sztárja.
Cobie Smulders a Women’s Health magazin májusi számának adott interjújában árulta el, 24 éves volt, amikor 2006-ban rákkal diagnosztizálták.

A 33 éves színésznő, aki azóta két gyermek édesanyja, első ízben mesélt életének nehéz időszakáról, amikor az orvosok a harmadik évad forgatása idején közölték vele a rossz hírt.

- Mindkét petefészkemben rákot találtak. Ráadásul a rák átterjedt a nyirokcsomókra és a környező szövetekre - mesélte.

Ezért többször is meg kellett műteni, hogy eltávolítsák a rákos sejteket, de végül sikerült kiirtani szervezetéből a gyilkos kórt.

Két gyermeke is született

- Most, hogy már öt éve tünetmentes vagyok, próbálok minderre úgy gondolni, mint valami pozitív dologra, amiből tanultam valamit. És ha a vallomásommal mások figyelmét is felkeltem a betegségre, az már jó - mondta.

A színésznő 2012-ben ment hozzá Taran Killam sportolóhoz, és két gyermekük is született, a második idén januárban.

Ez azonban karcsú alakján egyáltalán nem látszik, csak a köldökéig húzódó barnás csík utal arra, hogy nemrég még egy kisbaba volt a pocakjában.

Cobie Smulders, aki jelenleg a Bosszúállók: Ultron kora című filmben látható, azért vállalta a topless fotózást, mert úgy vélte, egy női magazinban ez leginkább azt jelenti, hogy jól érzi magát a bőrében.

- Azt hiszem, ez volt életem első olyan fotózása, ahol nem akartam szexinek látszani - árulta el.

Ezt is szeretjük