83 évesen is büszkén fedte fel bájait Cloris Leachman

Cloris Leachman bátran vállalta el a fotózást, ám szégyenkeznie nem kell, mert irigylésre méltó formában volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cloris Leachman fürdőruhában mutatta meg magát a világ legnagyobb állatvédő szervezete, a PETA kedvéért!


Ebben persze első pillantásra még semmi különös sincs, ám ha hozzátesszük, hogy az amerikai színésznő 83 éves, akkor már egészen más a helyzet.

Hiszen hasonló esettel nem túl gyakran találkozunk az álomgyárban, ahol szó nélkül lépnek át a korosodó sztárhölgyeken.

Arról nem is beszélve, hogy Leachman kora ellenére elképesztően jól fest az In Touch magazin júliusi számában megjelent fényképen.

Jogosan irigykedhetnek rá feleennyi idősen szétplasztikázott kolléganői, akik képtelenek voltak arra, hogy méltósággal nézzenek szembe az öregedéssel.

Elég csak felidézni az egykor gyönyörű, ám mostanra szétszabott Faye Dunaway vagy a hasonlóan megváltozott Janice Dickinson esetét.

Egy pohár ital segített neki ellazulni

Leachman a fotózás kapcsán interjút is adott a népszerű magazinnak, amiben elmesélte, hogy néhány próbafotó és egy pohár margarita után már nem is volt olyan ideges.

- Jó érzés volt! Nem is hittem el, végtére is nem vagyok már húszéves, de aztán csak sikerült feloldódni. Mindig is vigyáztam magamra, arra, hogy hogyan nézek ki – osztotta meg élményeit a színésznő.

Leachman – aki az 1971-es Az utolsó mozielőadásért Oscar-díjat kapott – bevallotta még, hogy életében egyszer kipróbálta a botoxot.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám miután lánya kinevette, elhatározta, hogy soha többet nem veti alá magát ilyen kezelésnek. Mellesleg harmincéves korától táplálkozik egészségesen, és 35 évesen vált elkötelezett vegetáriánussá.

Ezt is szeretjük