A sárga földig leitta magát a sármőr George Clooney
Gyalázatos módon lerészegedett George Clooney kollégájával az elmúlt évek egyik legnagyobb filmes kanmuriján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A jelenlevő vendégek bizonyára sokáig fogják még emlegetni George Clooney hírhedt vacsoráját, amelyet A jó német című filmje bemutatója alkalmából adott.

Az eseményen illusztris társaság vett részt, ám a magaviseletük inkább házibulizó tizenévesekre emlékeztetett, mint meglett korú és köztiszteletnek örvendő színészekre és filmes személyiségekre.

George egy felkapott olasz étterembe, a Scalinatellába invitálta a premier alkalmából barátait, köztük az apró termetű színészlegendát, Danny DeVitót és a publicista Stan Rosenfeldet, aki olyan sztárok sajtószóvivője, mint Robert DeNiro vagy maga Clooney.

A díszes társaság alaposan kiélvezte a jó ételeket, de még inkább a drága italokat, és a hangulat egyre magasabbra hágott.

A züllött hírességek a rosszullétig vedeltek

Végül a vidámnak induló görbe este féktelen tivornyába torkollott, aminek kellemetlen következményei lettek. A kanmuri résztvevői a sárga földig leitták magukat, amin nem is lehet csodálkozni, tekintve, hogy a vörösbort vodkával és Limoncellóval keverték.

Stan Rosenfeld például annyira kiütötte magát, hogy szállodai szobájába érkezve saját bevallása szerint háromszor hányt. Maga a házigazda is alaposan elázott, ám végül  Danny DeVito volt az, aki a legcikibb helyzetbe került.

A buli után ugyanis az aprócska színészt tévés szereplésre várták, ahova úgy tántorgott be. Ezután pedig tévénézők milliói láthatták-hallhatták élő adásban, amint azon viccelődik, hogyan szexelt feleségével a Fehér Házban, vagy amint nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illeti Bush elnököt.

A tréfáskedvű sztár nem csinált nagy ügyet ittasságából, mindössze annyit állapított meg, hogy nem bírja az olasz likőrt.

Ezt is szeretjük