Botrányosan viselkedett a híradós élő adásban! Ez már több volt a soknál
Részletek!
Hatalmasat hibázott élő adásban Clive Myrie, a BBC híradósa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak nálunk keverednek a híradósok botrányos vagy kínos szituációkba, megesik ez a legnagyobbakkal is, mint például a BBC bemondójával.

A 49 éves Clive Myrie egy félreérthető kézmozdulatot tett, miközben éppen a Facebookon terjedő szörnyű videókról beszélt.

Ízléstelen volt a mozdulat

A legnagyobb közösségi portálon ugyanis olyan felvételek jelentek meg, melyben lefejezések láthatók. A jelenség ellen felszólalt David Cameron miniszterelnök is, aki a Facebook vezetőinek felelősségét firtatta, valamint mozgalom indult, hogy bojkottálják a portált, amiért ilyet megengedett.

A riportban szó esett a szülők felelősségéről is, ez okozta a híradós vesztét, ugyanis a 'parents', tehát szülő szót félreolvasta és helyette a 'patients', tehát beteg szót használta. Mikor felfogta, mit is mondott, egy vágó mozdulatot tett a nyaka előtt, pechjére, a technikusok addigra már visszakapcsoltak rá, így mindenki láthatta, mit is csinált.

A csatorna Twitter-oldalán azonnal özönleni kezdtek a hozzászólások, miszerint mennyire ízléstelen is volt ez a mozdulat egy lefejezésről szóló riportban.

A Facebook mossa kezeit

A híradós, aki 1987 óta dolgozik a BBC-nek és a legnagyobb ügyeken dolgozott Bill Clinton botrányától kezdve a koszovói háborún át az afganisztáni harcokig, hivatalosan is elnézést kért minden nézőtől. Mint mondta, nem gondolta, hogy visszakapcsolnak rá és egy akaratlan kézmozdulatot tett, mert idegesítette a hibája.

Az említett botrányban a Facebook először mosta kezeit, mondván, nem ellenőrizhetnek mindenkit és mindaddig, míg az ilyen sokkoló videók nem a szadista örömök kielégítése miatt kerülnek fel a site-ra, ők nem tehetnek semmit és engedik az ilyenek megjelenését.

A közvélemény nyomása miatt azonban tegnap este már törölték az ilyen videókat és azok megosztóit is, valamint közleményben tudatták, hogy felülvizsgálják a biztonsági szabályokat, hogy ki tudják szűrni az erőszakos cselekedeteket. 

Ezt is szeretjük