Clint Eastwood először vállalta fel eltitkolt lányát - A premieren mutatta be Laurie-t

Laurie a sztár első gyermeke, akit örökbe adott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Laurie a sztár első gyermeke, akit örökbe adott.

Clint Eastwood szép, nagy családot hozott össze: a hollywoodi legendának hét gyermeke született. Már, akikről eddig tudtunk, kiderült ugyanis, hogy van egy nyolcadik Eastwood csemete, akit évek óta titkol.

Ő az eltitkolt lánya

A sztár legújabb filmje, A csempész premierjén mutatta be a legidősebb lányát, aki még első felesége előtt, egy afférból született. Mivel a sztár akkoriban már eljegyezte későbbi nejét, Maggie Johnsont, a szeretőjével úgy döntöttek, hogy örökbe adják a kislányukat. Később Eastwood a szűk családnak elárulta, hogy van egy balkézről született lánya, és felvette a kapcsolatot Laurie-val, aki örömmel fogadta apja közeledését.

A premieren tegnap így tehát minden gyermeke részt vett - erről pedig a család legifjabb sarja, a 22 éves Morgan Eastwood posztolt fotót. "Olyan ritka, hogy mind a nyolc Eastwood testvér egy szobában látható". A képhez a testvére, Alison is hozzászólt: "Nem hiszem, hogy valaha együtt lettünk volna így, mind a nyolcan".

Úgy tűnik, mind elfogadták a kialakult helyzetet, ugyanis Francesca is boldogan posztolta az eseményen készült fotót: "Imádom mind a nyolc testvéremet" - írta a vidám felvétel alá.

- Clint végre helyesen cselekszik, így van rendjén, hogy együtt van az egész család, a körülményektől függetlenül. Régi vágya volt ez. Örülök, hogy nem titkolóznak végre Laurie-t illetően, ő épp ugyanúgy a családhoz tartozik, mint a többiek. Kicsit elkésett, de legalább most az apja szeretne lenni - árulta el Patrick McGilligan, a sztár életrajzírója.  

Ezt is szeretjük