Ifjú bombázót szorongat a nagypapakorú John Cleese
A legendás mókamester harmadik nejétől próbál megszabadulni, de máris új szerelem van a láthatáron.

beauty and style
Top olvasott cikkek

John Cleese, a kultikus Monty Phyton Repülő Cirkusza oszlopos tagja és számos film szereplője a jelek szerint ismét elgyöngült egy hölgytől, pedig még előző, szám szerint harmadik feleségétől sem sikerült hivatalosan elválnia, habár január óta külön élnek.

Eljárt felette az idő, már a kackiás bajusz is megkopott

A szerencsés nő bizonyos Veronica Smiley, egy szatirikus politikai lap 34 éves főszerkesztője, akit New York-ban ismert meg, és akivel már egy romantikus olaszországi nyaralást is eltöltött – ezt maga Michael Winner filmrendező is megerősíti, ő szintén ott volt a párocskával.

- Veronica hihetetlenül szellemes. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer még egy üzletasszonnyal bonyolódok kapcsolatba, de hát olyan édes – áradozott a 68 éves legenda választottjáról.

És most, valami egészen más - vagy mégsem

Persze ha hosszú távra tervezik a kapcsolatukat, akkor sok szervezkedésre lesz szükségük, hiszen míg Cleese Londonban lakik, addig Veronica egy tengerentúli nagyvárosban, Chicagóban tengeti életét.
Mindenesetre nem kapkodják el a dolgot, ami egyelőre még nem szerelem, de akár az is lehet belőle: állítólag rendszeresen beszélnek egymással telefonon, ha éppen nem tudnak találkozni.

- E pillanatban nagyon szoros barátság köt össze bennünket. John kétszer annyi idős, mint én, de emellett rendkívül ösztönző hatással van rám.

Remek a humora és elbűvölő személyiség – dicsérte partnerét a hölgy, aki azt is bevallotta, nem nagyon ismerte Cleese pitonos múltját, de a Hal neve: Vanda című filmjének híre azért eljutott hozzá is.

A színésznek egyébként van két lánya, előző házasságaiból: a 37 éves Cynthia édesanyja Cleese első felesége volt.

Ő játszotta a Waczak szállóban a szobalány, Polly szerepét, a 24 éves Camilla pedig második nejétől, Barbara Trenthamtól született.

Ezt is szeretjük