Claudia Schiffer már nem rejtegeti gömbölyödő pocakját
A modell a minap vallotta be ország-világnak, hogy harmadik babájával terhes. A pici májusra várható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy nő, ha akarattal esik teherbe, legszívesebben az első gyanús jelnél belekiabálná a világba boldogságát. Ugyanakkor sokakat a babonás félelem visszatart attól, hogy esetleg idő előtt örvendezzenek. Így lehetett ezzel Claudia Schiffer is, aki csak a napokban árulta el, már öt és fél hónapos terhes, és a pici valószínűleg májusban jön világra.

Persze előbb-utóbb kénytelen volt megosztani a nagyközönséggel várandóssága tényét, hiszen gömbölyödő pocakját bizonyára egyre nehezebb volt takargatni a kíváncsi lesifotósok elől.

Májusban jön a baba

Hiába a hosszú, sötét kardigán, valamint a figyelemelterelő színes sál - ha valaki tüzetesebben megnézi a harminckilenc éves szupermodellről készült legfrissebb fotókat, láthatja, hogy az a bizonyos, alapesetben lapos pocak nem csak a jóízűen elfogyasztott pizzától dudorodik - ha ugyan eszik ilyesmit a világ egyik legismertebb szépsége.

Bár ki tudja, a terhesség miatt zubogó hormonjai mire veszik rá az egyébként nádszálkarcsú sztárt. Az azonban borítékolható, hogy a szülés után ugyanolyan hamar sikerül majd megszabadulnia a mamipocaktól, mint korábban.

Cecile? Camilla?

Claudia Schiffer ugyanis immáron harmadszor várandós. Két gyerkőcöt nevel: a hatéves Caspart, valamint két évvel fiatalabb húgocskáját, Clementine-t. Hogy a pocaklakó szintén C betűs nevet kap-e, azt nem tudni, mindenesetre a szupermodell láthatóan rendkívül elégedett élete ilyetén alakulásával.

Állítólag férjével, Matthew Vaughn amerikai producerrel első látásra szerettek egymásba, azóta pedig boldogan, és a feltűnést lehetőleg kerülve éldegélnek Nyugat-Londonban.

Ráadásul a korábban munkamániás szépség szerelme és gyerkőcei kedvéért már jóval kevesebb felkérést vállal el. Ám ez nem azt jelenti, hogy bármiben is szűkölködnének - a Forbes 2002-ben 28 millió fontra, azaz körülbelül 8,6 milliárd forintra becsülte éves nettó bevételét. A szőke sztár jelenleg egyebek közt a L'Oréallal áll szerződésben.

Ezt is szeretjük