Bevállalta! Meztelenül pózolt a terhes Claudia Schiffer
Claudia Schiffer még várandósan is vérbeli szupermodell, a felkéréseknek egyszerűen nem tud ellenállni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore kétségtelenül új fejezetet nyitott a címlapok történetében, amikor 1991-ben engedte magát hatalmas terhespocakkal lefotózni a Vanity Fair magazin kedvéért.

Bár egy hasonló tett ma már nem vált ki akkora felháborodást, mint 20 évvel ezelőtt, azért időről időre felbukkan egy-egy várandós sztármami, aki hasonló pózban mutatja meg magát a nagyvilágnak.

Terhesen is szexi

Legutóbb Claudia Schiffert sikerült rábeszélniük a német Vogue szerkesztőinek, hogy júniusi számukhoz vetkőzzön meztelenre hét hónapos terhesen. A szépséges német származású szupermodell pedig örömmel mondott igent a felkérésre.

Bár a borítófotóban semmi eredeti nincs, a magazin belsejében lévő képeken Schiffer a benne rejlő tüzes démont sem takargatja.

A Karl Lagerfeld megálmodta miliőben a 39 éves topmodell például egy vörös kanapén is látható, éjfekete fehérneműben és egy szexi álarccal az arca előtt.

Ismét kislánya lesz

A látvány egyediségét az adja, hogy miközben az ember tisztában van vele, hogy egy terhes nőt lát, a helyzet pikáns volta sem hagyja hidegen. Persze így van ez rendjén - talán Claudia éppen arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a várandóssággal sem szűnik meg egy nő nőnek maradni.

Ő már csak tudja, hiszen a hamarosan megszülető kis poronty - aki a hírek szerint kislány - már harmadik gyerkőcként érkezik a topmodell családjába a hétéves Caspar és ötéves húgocskája, Clementine mellé.

Mindhármuk édesapja Matthew Vaughn filmproducer, akivel 2002-ben keltek egybe.

Ezt is szeretjük