71 évesen is elbűvölően szép Claudia Cardinale
Nem plasztikáztatott
Példát vehetne Hollywood Claudia Cardinaléról, hogy hogyan is kell szépen, plasztika nélkül megöregedni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azért is nagy öröm a tisztességesen megöregedett Claudia Cardinalét látni, mivel a sztárok többsége már feleennyi idősen a plasztikáztatás felé fordul.


Az egyre gyakoribb szépészeti beavatkozásoknak pedig előbb-utóbb meglátszik a következménye. A ráncfelvarrásoktól és botoxtól elcsúfult színésznők mosolya ugyanis az esetek többségében leginkább bizarr vicsorgásra emlékeztet.

Szépen megöregedett

A legendás olasz filmsztár azonban nem feküdt kés alá, mégis elbűvölően néz ki 71 évesen is! Claudia Cardinale az egyik szép példája annak, hogy a hírességeknek nem kellene állandóan az öregedéstől rettegniük.

Hiszen egy-egy elbaltázott plasztika adott esetben nagyobb pusztítást végez a korosodó arcokon, mintha hagyták volna, hogy a természet rendje szerint megöregedjenek.

A tunéziai születésű Claudia Cardinale két legemlékezetesebb alakítását Fellini 8 és féljében, illetve Sergio Leone Volt egyszer egy vadnyugat című westernjében láthattuk - utóbbiban szinte sistergett körülötte a levegő, olyan erotikus kisugárzása volt.

Elég későn tanult meg rendesen olaszul.

Habár olasz filmekkel vonult be a filmtörténetbe, anyanyelve a francia volt, 18 éves koráig pedig meg sem tanult rendesen olaszul. Emiatt később is gyakran szinkronizálták.

Magánéletével kapcsolatban mindig is titokzatos volt. Saját bevallása szerint sohasem volt házas, mégis sokakban erős a gyanú, hogy a hetvenes években hozzáment Franco Cristaldi producerhez, aki éveken keresztül egyengette a pályafutását.

Habár néha szerepet vállalt amerikai filmekben, sosem kívánkozott túlzottan Hollywoodba. Talán ennek köszönheti, hogy nem fertőzte meg az álomgyár sok tekintetben beteges világa.
Ezt is szeretjük