Az 51 éves Claudia Schiffer bikinis fotóján ámulunk: alakját a fiatalok is megirigyelhetik
Claudia Schiffer bikiniben fotózkodott.

claudia-schiffer-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Claudia Schiffer a modellszakma aranykorának egyik koronázatlan királynője volt, a német szépséget 17 évesen fedezték fel egy diszkóban, ezután szépen beindult a karrierje.

Karrierje során számtalanszor lejtett végig a kifutókon, olyan márkákhoz adta az arcát, mint a Versace, az Yves Saint Laurent, a Dolce & Gabbana, a Michael Kors, a Chanel, a Louis Vuitton vagy a Valentino. Karrierje során több mint ezer címlapfotózást vállalt el, ezzel bekerült a Guinness-rekordok Könyvébe. Idén augusztusban ünnepli majd az 52. születésnapját, de legfrissebb bikinis fotója láttán senki nem mondaná meg róla, mennyi idős pontosan.

Claudia Schiffer bikiniben

Egy mesés tájon tölti jelenleg a szabadságát, az Instagramján nem jelölte meg, pontosan hol nyaral, de a felvételt elnézve impozáns környezetben töltődik fel. 

A háromgyerekes modellnek csodás alakja van, nemcsak a szakmája, hanem az egészsége miatt is odafigyel magára.

- Vigyázok a testemre, hogy cserébe ő is vigyázzon rám. Táplálkozás terén hozzászoktam a növényi tejhez, amit gyümölccsel fogyasztok reggelire. Sok vizet iszom, és amennyit csak lehet, sportolok - árulta el a FemmeActuelle francia lapnak.

Nem rajong az extrém sportokért, a jóga és a sok gyaloglás híve, utóbbit akkor is űzi, amikor alacsony hőfokok repkednek.

Tyra Banks ma már telt idomokkal hódít

Képes összeállításunkban megnézheted Tyra Banks fehérneműs fotóit.

Ezt is szeretjük