Ő Cindy Crawford sármos férje: Randével 25 éve mondták ki egymásnak a boldogító igent

Cindy Crawford és férje le sem tagadhatnák, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford világhírű modell, akinek nem csupán a karrierje alakult fényesen az évek során, hanem a szerelmi élete is. Összesen kétszer házasodott, 1991-ben Richard Gere felesége lett, azonban 1995-ben bejelentették válásukat.

Az 57 éves szépségnek nem kellett sokat várni, hogy újra rátaláljon a szerelem, válása után három évvel már Rande Gerber üzletembernek mondta ki az igent.

Cindy Crawford férje, Rande

Három év randevúzás után úgy döntöttek, össze akarják kötni az életüket, ezután családot alapítottak. Fiuk, Presley 1999-ben, Kaia lányuk 2001-ben látta meg a napvilágot. Sokan talán nem is tudják, hogy Cindy Crawford és férje régen csak barátok voltak, azonban az évek során erős kötelék alakult ki köztük.

A modell a People magazinnak elárulta, hogy hogyan is működnek együtt férjével a mindennapok során. Cindy Crawford irányítja a háztartást, gondoskodik az időpontok egyeztetéséről és a bevásárlásról, Rande pedig abban segít otthon, amiben csak tud.

- Ezzel sokszor viccelődöm, de néha alig tudom rávenni, hogy vegyen fel egy vizes törölközőt. Ennek ellenére, ha valami a ház körül javításra szorul, azonnal tudja, hogyan lásson hozzá, és hozza helyre.

A 61 éves férfi George Clooneyval közösen alapította meg a cégüket, ami a Casamigos tequilát forgalmazza, az alkoholos ital nagy sikert aratott a fogyasztók körében. Felesége nagyon büszke rá, házasságuk töretlen, és jól működő 1998 óta.

- Szóval azt mondanám magunkról, hogy elég jól megosztjuk az élet feladatait. Együtt sok mindenre képesek vagyunk.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Cindy Crawford férje, Rande Gerber.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Olvass Goldie Hawn és Kurt Russell szerelméről is!

Goldie Hawn és Kurt Russell 1983 óta elválaszthatatlanok egymástól.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük