Ámulunk az 55 éves Cindy Crawford dögös címlapfotóján: a topmodell elképesztő formában van
Cindy Crawford a The Sunday Times kiadványa kedvéért állt modellt.

cindy-crawford-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford a '80-as és '90-es évek egyik legnépszerűbb szupermodellje volt, a barna hajú, őzikeszemű szépség még csak tinédzser volt, amikor elkezdte építeni a modellkarrierjét, pár év alatt a világ egyik legnépszerűbb manökenjévé vált.

Manapság lánya, Kaia Gerber uralja elsősorban a kifutókat, de ez nem azt jelenti, hogy Crawford teljesen visszavonult volna a nyilvánosságtól, ma is modellkedik. A The Sunday Times lap Style kiadványának címlaplánya az 55 éves sztár lett. Elképesztő felvételeket készítettek róla.

Cindy Crawford a The Sunday Times Stlye címlapján

A modellről egy nagyon dögös képet készített. A kardigánját és a kabátját a Chanel egyik tervezője álmodta meg, míg a rajta lévő dressz és harisnya a Falke márkától van. Stella Greenspan stylist álmodta meg azt, milyen szettben legyen a címlapon.

17 évesen jelentkezett az Elite Model Management Look Of The Year versenyére, végül második helyezést ért el, ezután az ügynökség leszerződtette. 1984-ben végzett a DeKalb Gimnáziumban, tudományos ösztöndíjat kapott, hogy vegyészmérnöki tanulmányokat folytasson a Northwestern Egyetemen, de végül nem fejezte be az iskolát, mert a modellkarrierjére akart koncentrálni. 1986-ban az Elite New York-i képviseletéhez került.

Csak 1998-ig több mint ötszáz címlapfotója volt, nem csoda, hogy a világ egyik legismertebb arcává vált. Olyan nagy márkák dolgoztak vele, mint a Dolce & Gabbana, a Dior, a Versace vagy a Valentino. Napjainkban is sokan őt tartják az abszolút példaképüknek, és persze az ajánlatok miatt sem panaszkodhat. Régen sosem gondolta volna, hogy ötven felett is majd az iparban dolgozik.

- Amikor a húszas éveim végén jártam, azt gondoltam, modellként maximum tíz évig dolgozhatok még. Erre még most is itt vagyok - ezt a Town & Country magazinnak árulta el.

Mindig is alázatosan állt a munkájához, nem mellesleg nem élt kicsapongó életet, mint sok más kolléganője. Mindenkivel udvariasan viselkedett, sosem késett a megbeszélt időpontokról, nem csinált botrányokat, sőt egy-egy fotózás után a ruhákat is segített visszaakasztani. Nem véletlen, hogy miért kapja a mai napig az ajánlatokat. Nemcsak a brandje, a neve miatt, hanem azért is, mert megbízható, és könnyű vele együtt dolgozni, ezzel egyetért Steven Lashever, a Creative Artists Agency vezetője is.

- Nyilvánvaló, hogy viselkedj emberként, viszont nincs még egy olyan professzionális ebben a szakmában, mint Cindy. Nézd meg a márkakapcsolatait és azt, hogy mióta tartanak. Nagyon kevés ember van, aki ezt elérte. Ezek őt igazolják - magyarázta a szakember.

Érdekesség, hogy az Omega karóráknak már 26 éve a nagykövete. Ez tényleg nagyon sok idő.

Cindy Crawford és férje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Cindy Crawford férje.

Ezt is szeretjük