Teszteld magad! Mennyire ismered a sztárciciket?
Sokszor látod őket a magazinokban - de vajon kitalálod, melyik dekoltázs kié? Próbáld ki szexi kvízünket, és meglátod!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Énekesnők, filmsztárok, modellek, akik szinte észrevétlenül részesei életünknek. Ott kacsintgatnak a tévéreklámokban, integetnek buján egy-egy óriásplakátról, és üdvözölnek mosolyogva az újságárusok standjairól.

Bár Eva Longoria Parker szuper nő, most nem róla lesz szó

Fotóikat, ruháikat és híres vonalaikat néha már legalább annyira ismerjük, mint a családi fényképalbumunk kedves darabjait – legalábbis azt hisszük.

A most következő játékos tesztben leellenőrizheted, vajon tényleg annyira tudora vagy-e a sztárok buja testrészeinek, mint ahogy gondolod. Öt híres hölgyet választottunk ki, akikből csak a dekoltázsukat láthatod. Ha profi vagy, akkor ránézésre felismered őket, ha viszont hirtelen nem is tudod, hova tedd a kétségkívül buja testrészt, akkor egy kis segítséget találsz a képekhez a körülöttük lévő szövegben. Hogy mennyire teljesítettél jól, azt a képgalériában derítheted ki, ahol teljes pompájukban megcsodálhatod a keblekhez tartozó sztárokat is. Jó szórakozást!

1. Egy szőke dáma Hollywoodból

Az 50 éves szőke színésznő bizony öreg rókának számít már a szakmában, bár ez a vonalain egyáltalán nem látszik. Michelle Pfeiffer kebelbarátnője elemi ösztönének engedelmeskedett, amikor ígéretes modellkarrierjét otthagyta a filmezés kedvéért.

- Egyszer csak összecsomagoltam, New Yorkba költöztem, és sorba álltam, hogy statiszta lehessek egy Woody Allen filmben – idézte fel később emlékeit.


A nyúlfarknyi szerepet végül meg is kapta az 1980-as Csillagporos emlékekben – ő lett a csinos lány a vonaton -, melyet aztán természetesen egyre nagyobb és botrányosabb filmek követtek. A sztár a ’90-es évek végzet asszonyának szerepkörét olyannyira meggyőzően hozta, hogy 1995-ben Oscarra is jelölték. A sokáig önmagát Mensa-tagnak aposztrofáló sztár mostanában inkább meggondolatlansága miatt szerepel a bulvársajtóban, a kínai földrengés kapcsán ugyanis a kínai nép „rossz karmáját” okolta a katasztrófáért, amit ők eléggé zokon vettek.

2. Egy buja dalos pacsirta

Bár szőkének ő is szőke, de a vászon helyett inkább a színpadon dalolászva hívja fel magára a figyelmet, és hevíti a rajongókat a 27 éves hölgy, akinek karrierje szinte egyszerre indult Britney Spears-ével. Ám míg a pophercegnő az utóbbi időben leginkább önmaga összekaparásával van elfoglalva, addig énekesnőnk nemcsak sikert sikerre halmoz, de a magánéletben is révbe ért.


A szendelányos imázs palackjából kiszabaduló ultradögös dzsinn számos Grammy-jelöléssel és díjjal is dicsekedhet, de valószínűleg idén januárban megszületett kisfiára a legbüszkébb.

3. Egy szende bombázó a vászonról

Egy tekintélyes férfiportál 99 bombázó listáján az első helyet szerezte meg, talán nem véletlenül. A 27 éves amerikai színésznő ugyanis valóban rendelkezik a hollywoodi sztárság minden kellékével: ész, tehetség, elszántság, no, és persze kiváló testi adottságok. Eme fantasztikus négyessel könnyen vehetők az akadályok, melyekbe a színészi karrierre vágyók gyakran beleütköznek.


Ő azonban nem adja egykönnyen a tisztaságát – hisz Istenben, nem vállal meztelen jeleneteket, és züllős bulikon sem lehet lencsevégre kapni. Annál is inkább, mivel alig pár hete adott életet kislányának, akivel most maximálisan kiélvezheti az anyaságot, amire már egy ideje nagyon vágyott.

4. Egy szexi csalogány

És ismét egy muzsikus, ezúttal a kávészínű fajtából. Az R&B műfajban rendkívül sikeres hölgy már kislánykorában is szólóénekese volt a templomi kórusnak, és a dalolást azóta sem hagyta abba: tizenévesen betársult egy lánybandába, akikkel talán mindent elértek, amit zeneileg el lehet – megakoncertek, filmzenék, Grammy, reklámok, sőt, a végzet legkedvesebb gyermekének még az is megadatott, hogy elénekelhesse a Superbowl kupán a nemzeti himnuszt, mellyel régi álma vált valóra.


Ami a színpadon kívüli életet illeti, 2002-ben őrült szerelembe esett kollégájával, akivel bár nagyon őrzik magánéletüket, azért az napvilágra került, hogy áprilisban kimondták a boldogító igent.

5. Egy dögös kedvenc a szigetországból

Végül, de nem utolsósorban egy brit színésznő következik, akit igazságtalan módon nem filmszerepei, mint inkább Hugh Granttel való viharos kapcsolata révén őrzünk az emlékezetünkben. A színésszel 1987-ben ismerkedett meg, és együtt jelentek meg 1994-ben a Négy esküvő, egy temetés című romantikus mozi premierjén, ahol a szinte ismeretlen színésznőcske furcsán szexi, látszólag biztosítótűkkel összeeszkábált Versace ruhája nagyobb feltűnést keltett, mint a film főszereplője.


Eme epizód dobta meg aztán a modellkarrierjét is, és vált az Esteé Lauder csábos képviselőjévé, majd hullámhegyek és hullámvölgyek váltakoztak életében.

Ám egyvalamit nem sikerült lemosnia magáról az azóta egy, a saját nevével fémjelzett fürdőruha-kollekciót is piacra dobó 42 éves szépségnek: előbb-utóbb mindenki megemlíti a Hugh Grant nevet, ha róla van szó. De talán nem is bánja igazán.

Nézd meg, hogyan teljesítettél a szexi kvíz kérdéseinek megválaszolásában.

Értékelés

0-1 - Ezt még gyakorolnod kell. Talán a popsikvíz jobban megy majd?
2-3 - Nem rossz, nem rossz, bár mindig van mit tanulni.
4-5 - Gratulálunk, jól teljesítettél!

OLVASD EL EZT IS!

keira knightley lead
  • keira knightley
  • kate hudson

Kicsi, de szexi cicik

Ezt is szeretjük