Bevállalta! Pucéran pózolt a nagymamakorú Cicciolina
Lassan 60 éves, de még mindig szívesen domborít a Playboy hasábjain a dúskeblű szőkeség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pornózással töltött hosszú évtizedek dacára Cicciolina továbbra is fáradhatatlan, már ami a népszerűség hajhászását illeti.

Dús idomairól kapta becenevét

Husika ötvenen túl sem pihen a babérjain, hanem újra és újra nekifut a politikai pályának, táncos tévéműsorban szerepel, sőt a Playboy oldalain is mutogatja híres-hírhedt bájait.

A magyar származású olasz pornószínésznő gondoskodik arról, hogy neve időről időre vezércikkekben szerepeljen. Bár 1992 óta nem szerepelt hardcore moziban, valójában innentől kezdve került igazán az érdeklődés középpontjába.

Először is ott volt rövid életű házassága Jeff Koons amerikai művésszel, aki hírhedt szobor- és festménysorozaton örökítette meg szeretkezéseit a szőke szexbálvánnyal. A botrányos válás után Cicciolina – eredeti nevén Staller Ilona – évekig húzódó, elmérgesedett gyermekelhelyezési perével került a pletykalapok címoldalára.

A pár fia, Ludwig már 16 éves, rámenős anyjának azonban most jutott eszébe, hogy több mint 2 millió dollárra perelje volt férjét, aki a vád szerint ennyi gyerektartási díjjal tartozik.

Pornókirálynő a parlamentben

Husika kétségkívül azzal váltotta ki a legnagyobb megrökönyödést, hogy 1987-ben szabályos választások nyomán képviselőként bekerült az olasz parlamentbe. Ugyanezt a politikai sikert többször nem sikerült megismételnie, pedig Olaszország után szülőhazájában is próbálkozott.

A hatvan felé közeledő Cicciolina továbbra sem tétlenkedik, alig néhány éve például még a Playboy címlapján pózolt nem csak Magyarországon, de Szerbiában és Mexikóban is.

Nemrégiben Argentínában, egy sztárokat felvonultató táncos tévéműsorban is indult versenyzőként, de a próbák során bordatörést szenvedett, és kipottyant a mezőnyből.

Ezt is szeretjük