Elképesztően bevágott Christina Milian szűk bugyija
Még sohasem láttunk a szexi énekesnő combjai között feltáruló látványhoz hasonlót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Milian hatalmas tevepatájáról nyugodtan elmondhatjuk, hogy ez az eddigi leghatalmasabb bugyibevágás, amit fényképen valaha láthattunk.


A 27 éves szexi énekesnő feltehetően nagyon szűk bugyit húzhatott fel, amikor ez a kép készült róla évekkel ezelőtt, a combjai között feltáruló duzzadt párnácska ugyanis egyenesen elképesztő.

Persze ennek a jelenségnek a megítélése mindig kétesélyes, vannak pasik, akik kifejezetten izgatóan találják, ha ily módon csodálhatják meg egy-egy hölgy intim bájait, másokat viszont könnyedén taszíthat is a túlságosan közvetlen látvány.

Annyi viszont biztos, hogy Milian ezen fényképe mellett vétek lett volna szó nélkül elmenni, nem mindennap érkezik ugyanis ilyen megdöbbentő fotó.

Énekesnőként és színésznőként sem sikerült befutnia

Christina Milian eredetileg Christine Flores néven látta meg a napvilágot, és 13 éves korában határozta el, hogy színésznő akar lenni, ekkor költözött Los Angelesbe is. Végül mégis énekesnőként szerzett magának hírnevet. 2001-es debütáló albumából nem adtak el valami sok példányt, a kezdeti sikertelenség azonban nem vette el túlságosan a kedvét, és három évvel később kiadta második lemezét.

Az It’s About Time azonban anyagilag szintén nem lett túlságosan sikeres, viszont jelölték az év legjobb R&B albumának járó Grammy-díjra. Milian ezek után sem adta fel, és 2006-ban kiadta harmadik albumát, amit egy válogatáslemez követett, ami csak Japánban jelent meg.Az éneklés mellett azonban a színészi karriert sem adta fel, 2006-ban például őt láthattuk a Mezsgye című kísértetfilmben.
Ezt is szeretjük