Szörnyű smink és eres mellek: mi történt Christina Aguilerával?
A szexi énekesnő egyre bizarrabb és furcsább megjelenésével lepi meg a közönségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte érthetetlen, hogy mi történik Christina Aguilerával, hiszen mi is csak ide-oda kapkodjuk a fejünket a róla készült legutóbbi fotók láttán.


A 27 éves énekesnő már az elmúlt években is hajlamos volt extrém stílusával kitűnni a többi sztár közül, ám mostanában Aguilera mintha átesett volna a ló túloldalára.

Az még nem okozott akkora fejtörést, amikor a sztár váratlanul felfújatta melleit, amelyek ráadásul a terhesség hatására időközben hatalmasra duzzadtak, de amit újabban művel magával, arra már mi sem találunk szavakat.

Aguilera ugyanis rendre nagyon feltűnő és eltúlzott ruhakölteményekben jelenik meg, nem beszélve az iszonyatos sminkről, amelynek súlyos rétegei alól már szinte ki sem látszik!

Jövőre jelenik meg legújabb albuma

Ennek köszönheti többek között azt is, hogy egyenesen úgy néz ki, mint egy életre kelt bábu, aminek ellenkezőjéről még csak duzzadt, eres mellei sem győzik meg maradéktalanul az embert.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő lemezeit 1999-es indulása óta világszerte 37 millió példányban adták el, jogosan érdemelte ki tehát, hogy az évtized egyik legsikeresebb női előadójaként tartják számon.

Aguilera legutóbbi stúdióalbuma 2006-ban jelent meg Back To Basics címmel, ám a rajongóknak már nem kell sokat várniuk az újabb lemez érkezésére, amit 2009-re ígért az énekesnő kiadója.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Addig is tökéletes karácsonyi ajándéknak ígérkezik a Keeps Gettin' Better - A Decade of Hits címmel november közepén megjelenő válogatáslemez, amelyen az album címéhez híven az elmúlt évtized legnagyobb slágerei hallgathatók majd meg.
Ezt is szeretjük