Fotók: ki hitte volna, hogy a csúnyácska kislányból ilyen szép nő lesz?
Ma 35 éves Christina Ricci színésznő
Christina Ricci egyre szebb lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Riccit morcos, kicsit fura kislányként ismerte meg az Addams Family - A galád család című 1991-es vígjátékban, ma pedig már a 35. születésnapját ünnepli.

Ricci 11 éves volt a sikerfilm idején, és - bár a szerep miatt eleve még furcsábbnak tűnt - nem tartozott a kimondottan bájos kis fruskák közé. Ám azóta eltelt jó pár év, és a színésznőre alig lehet ráismerni.

Úgy tűnik, felnőttkorára megtalálta önmagát, kibékült törékeny alkatával és a magánélete is rendeződött, hiszen most, 35 évesen, egy gyermekes édesanyaként szebb, mint valaha.

Az 1980. február 12-én, olasz-skót-ír felmenőktől született Christina 13 éves volt, amikor elváltak a szülei, édesapjával állítólag azóta sem beszélt. Már kiskorától reklámfilmekben szerepelt, majd a kilencvenes évek elejétől jöttek a mozifilmek - a már említett Addams Family, a Casper vagy a Fránya macska.

Neki sikerült az átmenet a gyereksztárból a felnőtt színészségbe, huszonévesen olyan mozikban is megmutatta tehetségét, mint a Rém, melyben a főszerepet alakító Charlize Theron leszbikus szerelmét alakította.

De játszott romantikus vígjátékokban és thrillerekben egyaránt, majd az ezredforduló után sorozatokban is febukkant: 2002-ben az Ally McBealben, négy évvel később A Grace klinikában, 2011-ben pedig a Pan-Am sorozatban. Idén a The Lizzie Borden Chronicles című miniszériában tér vissza a képernyőre.

2015 januárjában, egy sajtótájékoztatón

A tinikorában anorexiával és depresszióval küzdő sztár mára boldog családanya: 2013-ban ment hozzá szerelméhez, James Heerdegenhez, kisfiuk 2014 augusztusában született.

Jennifer Aniston stílusa

Egy nappal korábban, február 11-én ünnepelte Jennifer Aniston is a születésnapját, nézd meg, hogyan változott a stílusa 1994-től 2015-ig!

Ezt is szeretjük