Bombázóvá érett a csúnyácska Christina Ricci
Alig ismerni rá
Christina Ricci, az Addams Family csúfocska Wednesday-e az utóbbi időben egyre szebb és csinosabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Ricci nevéről a legtöbbeknek még mindig az Addams Family rémisztően bájos kislánya, Wednesday jut eszébe. Pedig az akkor 11 éves bakfis mára 29 éves nővé érett, ráadásul nem is akármilyenné!


Erről bárki meggyőződhetett, aki látta a színésznőt legújabb filmje, az After.Life Los Angeles-i bemutatóján, már ha ráismert. Mert a csinos miniruhát és magassarkút, érzéki vörös rúzst és szexis frufrut viselő hölgyben bizony alig lehetett felfedezni az egykor csúfocska gyereksztárt.

Jól érzi magát a bőrében

Mindenesetre örvendetes látni, hogy a korábban súly- és önértékelési problémákkal küzdő színésznő mára felfedezte a benne rejlő démont, és igyekszik is azt kifejezésre juttatni.

Hogy ennek van-e köze a szerelemhez, azt nem tudni. Annyi bizonyos, hogy bár esküvő helyett szakítás lett a vége a hórihorgas Owen Benjaminnal folytatott kapcsolatának, október végén már új hajviselettel és egy még újabb lovaggal kapták lencsevégre.

Curtis Buchanan fotóssal Miami partjainál édelgett, és láthatólag remekül érezték magukat egymás társaságában.

Nem hagyja magát beskatulyázni

Ennek ellenére az After.Life premierjén nem jelent meg a hódoló - legalábbis kísérőként biztosan nem, de lehet, hogy elvegyülve a sajtósok között rengeteg képet készített csinos kedveséről.

A hazai mozikban egyelőre nem vetített thriller-horrorban egyébként Christina Ricci egy olyan lányt játszik, aki élet és halál között ragadt. Rajta kívül egyebek közt Liam Neeson, a Die Hard 4.0-ból ismert Justin Long, valamint a Holt költők társaságával befutott Josh Charles kapott szerepet az After.Life-ban.

Emellett a sokoldalú színésznő 2010-ben a Born to Be a Star vígjátékban is megmutatkozik, valamint két animációs filmben - The Hero of Color City, Alpha and Omega - kapott szinkronszerepet.
Ezt is szeretjük