Kiábrándító látvány! Christina Aguilera olyat mutatott, amit nem kellett volna
Christina Aguilera smink nélkül, kivillanó melltartóval lépett utcára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akármennyire is összeszedett vagy bármennyire is szét van csúszva, Christina Aguilera mindig egyféleképpen látható: erős sminkben és mesterien fésült póthajjal.

Az utóbbi években védjegyévé vált vörös rúzs, műszempilla, szőkített hajkorona és feszes ruha kombináció nélkül már el se tudnánk képzelni.

Most nem viselt színpadi sminket

A minap Christina gondoskodott róla, hogy másként is lássuk őt, ne csak a rákövült maszkjában, ezért a hétvégi New York-i kiruccanásán - a The Darby nevű felkapott klubba menet - nem viselt se színpadi sminket, se póthajat.

A fotók tanúsága szerint az énekesnő élvezte a hétköznapi megjelenést, vidáman nevetgélt barátjával, Matt Rutlerrel, sőt, nem takargatta arcát a fotósok elől. Az énekes sztármami meglepően kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnt, pedig külseje sok kívánnivalót hagyott maga után.

A fotókon jól látszik, hogy félig feltűzött, félig leengedett platinaszőke haját csúnyán megviselte a mindenféle pótlás, fonás, bodorítás és vasalás.

Tulajdonképpen már azt is nehéz eldönteni, hogy meddig ér az énekesnő saját haja, és hol kezdődik a pótlás.

Tehetségkutatóban zsűrizik

A Díva című zenés film főszereplője ezúttal még híresen kihívó ruhájáról is lemondott: fekete leggingséhez egyszerű kockás inget és bőrkabátot húzott. A tőle megszokott - sokszor közönségességbe hajló - vadócságot csak kivillanó, narancssárga melltartója jelezte.

Christina és Matt egyébként - a pletykák ellenére - szemmel láthatóan élvezik egymás társaságát, nem is telik el hét anélkül, hogy ne buliznának egyet édes kettesben.

Az énekesnő egyébként - közelmúltbeli magánéleti zűrjei és részeges mulatozásai után - úgy tűnik, ismét kezd magára találni. Miután kézhez kapta a válási papírokat, és ezáltal függetlenítette magát exférjétől, Jordan Bratmantől, igyekszik újra két és fél éves kisfiára, Maxre, valamint a karrierjére koncentrálni.

Ez utóbbinak egyik állomása az a tehetségkutató műsor, mely The Voice címen fut most az Államokban, és melynek Christina lett az egyik zsűritagja.

Ezt is szeretjük