Bevallotta múltja sötét titkát Christina Aguilera

Megdöbbentő történetek

Az énekesnő most először osztotta meg a közvéleménnyel gyerekkorának fájdalmas emlékeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rajongóik sokszor irigylik a hírességeket, hiszen messziről nézve olybá tűnhet, hogy az álomgyárban élőknek minden megadatott: pénz, hírnév, boldogság - ám ez hatalmas tévedés. Hiszen a sztárok többsége keményen megdolgozik a sikerért, arról nem is beszélve, hogy sokak életében egymást követik a tragédiák, másoknak pedig nehéz gyerekkor adatott.

A közelmúltban Christina Aguilera osztotta meg a közvéleménnyel gyerekkora szörnyű emlékeit.

A 28 éves amerikai énekesnő az eMagazinnak adott interjújában mesélt először arról, hogy milyen sérelmeket kellett elszenvednie édesapjától, Fausto Wagner Xavier Aguilerától, aki őrmester volt az Egyesült Államok hadseregében.

A kegyetlenkedések miatt fordult a zenéhez

- Számos veszekedés és verekedés szemtanúja voltam, és a legkevésbé sem tudtam magam biztonságban. A világon a legrosszabb dolog tehetetlennek lenni.

Az éneklésbe menekültem, a zene iránti szeretetemet az otthoni fájdalmak táplálták – nyilatkozta a Beautiful című sláger előadója.

Sosem könnyű a családon belüli erőszakról nyíltan beszélni, ám ezt nem csak Aguilera, hanem édesanyja, Shelly Loraine Fidler is bevállalta egy dokumentumfilmben. Shelly felidézte múltja egyik horrorisztikus pillanatát is, amikor vérbe fagyva talált rá négyéves kislányára:

- Felemeltem Christinát, és láttam, hogy vérzik az arca. Istenem, mi történt, kérdeztem, mire azt válaszolta: apuci aludni akart, ő viszont túl hangos volt, ezért megverte – mesélte Aguilera édesanyja, aki nem sokkal később a nagymamához vitte gyerekeit.

Az énekesnő apja természetesen több alkalommal megpróbált kibékülni lányával, ő azonban érthető módon elzárkózott ettől:

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Rövid időre visszaengedtem az életembe, de nem sokkal később rájöttem, hogy neki nincs ott helye – mondta Aguilera.

Ezt is szeretjük