Már be is jelentették! Visszatér a tehetségkutató eredeti női mentora
Részletek!
Visszatér a Voice műsorába Christina Aguilera.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Aguilera a Facebook-oldalán jelentette be, hogy új dallal jelentkezik hamarosan, valamint visszatér a Voice műsorába.

A nyolcadik évadban a szőke énekesnőn kívül részt vesz még mentorként Pharrell Williams, Blake Shelton és Adam Levine.

Utóbbi kettő már a műsor kezdete óta minden évben meghívást kap. Aguilera is az eredeti csapatban volt, ám terhességei miatt távozni kényszerült, addig Shakira és Gwen Stefani helyettesítették.

- Izgatottan várjuk, hogy Christina újra visszaüljön a vörös székbe. Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogják keverni a kártyákat Pharrellel és a többiekkel. Egy igen ütős csapat állt most össze - mondta a NBC programigazgatója, Paul Telegdy.

A legsikeresebb mentor eddig Shelton volt, őt követte két győzelemmel Levine. Aguilerának eddig egyetlen versenyzőjét sem sikerült győzelemre segítenie.

Christina Aguilera augusztusban adott életet második gyermekének, Summer Rain Rutlernek. Szerencsére tőle nem várja el a csatorna vezetősége, hogy őrült tempóban fogyjon le.

Mint ismert, Simon Cowell például elvárta Britney Spearstől, hogy szabaduljon meg a plusz kilóitól, mire beül az X-Factor mentori székébe. 

Ezt is szeretjük