Merész! Christina Aguilera anyaként is bevállalós a színpadon
Christina Aguilera kisgyerekes anya mivoltát rögtön elfelejti, amint a színpadra lép.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta Christina Aguilera kilábalt a kislányos imázsból, folyamatosan megbotránkoztatja a közönséget megjelenésével, no meg színpadi produkcióival.

Mindig szexin, néha pedig már-már közönségesen jelenik meg fellépései alkalmával, ám úgy tűnik, őt nem zavarják a rajongó pasik guvadó szemei, sőt, éppen ellenkezőleg!

Legutóbb például az MTV Music Awards gáláján lépett fel, és szintén sikerült egy túlzottan erotikus táncot lejtenie táncosával, amit természetesen az egyik koncertfotós meg is örökített.

Rossz példát mutat?

Bár egyesek ebben semmi kivetnivalót nem találnak, sokakat felháborít, hogy egy anyuka ilyen példát mutat. Nemrég a kritikusok is ezt hozták fel, mégpedig Not Myself Tonight című videójával kapcsolatban: túlzottan szexinek találták, szülőhöz méltatlannak. A gyönyörű hangú 29 éves énekesnőről azonban lepattannak a kritikák.

- Sosem állítottam, hogy egy átlagos főző-mosó-takarító anyuka vagyok. Ez mind jó és szép, de nem nekem - nyilatkozta az eset kapcsán.

Botrányai ellenére, vagy talán éppen azért, az énekesnő hihetetlenül sikeres. 16 éves korában induló pályafutása óta rengeteg díjat bezsebelt, négy Grammyje mellett számos egyéb elismerést tudhat magáénak.

Úgy látszik, sosem áll le, sokszor jelenik meg a nyilvánosság előtt, sőt, a merész címlapoktól sem riad vissza. A legnagyobb visszhangot talán az keltette, amikor Aguilera terhessége alatt, 2007-ben hiányos öltözetben pózolt a Marie Claire-nek. Ezután még a Playboy is felkérte egy fotósorozatra, de erre végül nemet mondott.

Nemrégiben viszont nem botrányos viselkedésével, hanem valami igazán megtisztelővel került a címlapokra. Új, Bionic című albumán megjelent ugyanis a Woohoo című dal, amit a lemezborítón megadott információ szerint Kovács Kati Add már, uram, az esőt! című száma alapján készítettek el.

Ugyan leginkább a refrén hasonlít, de így is ámulatba ejtő, hogy éppen egy magyar számból választottak részleteket - és büszkén be is vállalták.

Ezt is szeretjük