A 67 éves Christie Brinkley bikiniben pózolt: irtó dögösen fest a szőke modell
Christie Brinkley bikinis fotóján ámulnak a rajongók.

christie brinkley cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christie Brinkley modellkarrierjét a '70-es években kezdte, karrierje során több mint ötszáz címlapról mosolygott vissza az emberekre.

A szőke ciklont minden idők egyik legvonzóbb nőjének kiáltotta ki az Allure és a Men's Health magazin. Február 2-án lesz 67 esztendős, így hamarosan ünnepelhet a sztár, aki egyébként napjainkban is vérbeli díva.

Christie Brinkley bikiniben pózolt

Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel felvételeket, amelyek mind arról tanúskodnak, hogy mennyire vidám és pozitív személyiség. Mindezt a külseje is jól tükrözi, látszik, hogy remekül érzi magát a bőrében. 67 évesen is bátran pózol bikiniben, ezt a rajongói is értékelik.

"Még mindig elképesztően dögös vagy, egyszerűen kortalan vagy!", "Christie, te annyira gyönyörű nő vagy, remélem, elolvasod az üzenetem, mert szeretném veled tudatni, hogy nap mint nap inspiráló hatással vagy rám, rengeteg motivációt kapok tőled. Köszönöm!", "Hihetetlenül festesz!", "Nemcsak a táj csoda, hanem a rajta szereplő hölgy is" - fogalmazták a dicsérő szavakat a követők.

Sokat is tesz azért, hogy ennyire szuper formában legyen, az egészséges életmód híve. 12 éves volt, amikor vegetáriánus lett, ezzel kapcsolatban így nyilatkozott a The Cut magazinnak:

- Rengeteg könyvet kiolvastam a témában, mert miután lemondtam a húsról, tudtam, hogy valahogy muszáj fehérjét bejuttatnom a szervezetembe - magyarázta.

Reggelire zabpelyhet készít, amire ráönt egy kis lenmagot, esetleg búzacsírát, majd egy pár darab áfonyát, szedret, málnát tesz rá, ezt leönti vízzel, és úgy eszi meg. Szerinte olyan, mintha egy lédús gyümölcsmuffint enne. Ebédre salátát eszik, vacsorára szintén, utóbbinál annyi a különbség, hogy a zöldségek mellé babpüré, rizs vagy quinoa a köret.

A sport is nagyon fontos számára, ezért rendszeresen edz, emellett amikor csak lehet, mindig végez valami kisebb erősítő mozgást, például fogmosás közben lábemeléseket csinál, hajszárítás közben pedig guggoló gyakorlatokat. Emellett a jóga szerelmese.

50 feletti sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest bikiniben J. Lo, Salma Hayek vagy éppen Halle Berry.

Ezt is szeretjük