65 éves, de 30-nak néz ki: Christie Brinkley bikinis fotóján ámul a világ
Christie Brinkley-n nem fog az idő.

christie-brinkley-bikini-2019
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christie Brinkley a hetvenes-nyolcvanas évek népszerű szupermodellje volt, aki korábban olyan magazinok címlapján bukkant fel, mint a Playboy, a Men's Health, a CoverGirl vagy az Allure. A modell már 65 éves, de szépségéből semmit sem veszített: alakját még a fiatalok is megirigyelhetik.

Bikinis fotóin ámul ma mindenki

Christie Brinkley még ma is gyakran posztol magáról szexi fotókat, ami nem is csoda, hiszen annak ellenére, hogy 65 éves, a teste alapján simán harmincasnak hinnénk. Legutóbb bikinis fotókkal örvendeztette meg a rajongókat: egy falatnyi, fekete, kétrészes fürdőruhában napfürdőzik a tengerparton.

A képeket az alábbi, pozitív képaláírással posztolta: "Kora reggeli fürdőzés. Halak ugrálnak ki a vízből, pelikánok suhannak el felettünk, meleg sugarakkal áraszt el a nap... én pedig beszívom mindet!" - írta a fotók alá, melyeket valószínűleg a legidősebb lánya, Alexa Ray készített róla.

A modell büszke a sokak által irigyelt alakjára, amit állítása szerint a rendszeres jógának és az egészséges táplálkozásnak köszönhet: Christie a bio és vegán ételekre esküszik, szerinte ezek tartják fiatalon. A rajongók nem is győzték dicsérni gyönyörű testét a posztolt fotók alatt:

"Komolyan mondom, nem hiszem, hogy igazi ember vagy... hogy nézhetsz ki ilyen jól 65 évesen? Én napi 20 kilométert futok, egészségesen táplálkozok, és 55 évesen sehol sem vagyok hozzád képest", "Egy igazi istennő vagy! Nap mint nap bebizonyítod, hogy a kor csak egy szám", "Remek példakép vagy a nők számára! Mondja azt valaki, hogy 60 fölött megáll az élet! Hát nem úgy nézel ki, mint egy nagymama" - írták a lelkes kommentelők.

A lányai is csodaszépek

Christie Brinkley a Sports Illustrated címlapján pózolt bikiniben két gyönyörű lánya oldalán - nézd meg a róluk készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük