Piásan tombolt a Legyen Ön is milliomos kvízmestere

A műveltségi vetélkedő házigazdája, Chris Tarrant az alkohol miatt nem bírt uralkodni indulatain.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha azt mondjuk, Legyen Ön is milliomos!, akkor legtöbbeknek beugrik a Vágó István vezette népszerű műveltségi vetélkedő, ahol 15 kérdés megválaszolása után akár milliomosként is távozhat az ember.

Chris Tarrant és számító kedvese

Most azonban a számos országban közkedveltségnek örvendő show brit eredetijéről esik szó. Ezt 1998-ban, Chris Tarrant műsorvezetővel indították útjára, akinek tulajdonképpen a Who Wants to Be a Millionaire? hozta meg a várva várt elismerést.

Legyen Ön is részeg!

A magánéletében már nem ennyire egyértelmű a siker: a 62 éves tévésztár már két feleségen van túl. Állítólag nem sikerült csendesen intézni egyik válását sem, főleg, mivel mindig előbukkant egy-egy szerető is, aki alaposan megkavarta az amúgy sem gubancmentes szálakat. Egy ideje azonban úgy tűnt, nyugalomra talált a nálánál 16 évvel fiatalabb hölgyemény, Jane Bird mellett. Aki egyébként annyira beleszerelmesedett a műsorvezetőbe – vagy legalábbis a bankszámlájába -, hogy miatta gondolkodás nélkül otthagyta ablakpucoló férjét és két kisgyermekét.

Ám a friss husi is csak ideig-óráig volt elég a korosodó férfinak, az utóbbi időben egyre többször érkeztek ugyanis hírek arról, miként randalírozott, miután túl gyakran próbálta elolvasni a teli whiskys pohár alján lévő feliratot - belülről. A legutóbbi alkalommal ráadásul nemcsak egyedül iddogált, hanem barátnőjét is rávette egy kis gondtalan piálgatásra, amiből aztán szép kis balhé kerekedett. Az indulatok olyannyira elszabadultak, hogy élettársa kénytelen volt telefonos segítséget igénybe venni - a rendőrségtől.

A kiérkező járőrök be is vitték Tarrantot egy kis csevejre, aki kénytelen volt ugyan egy napot őrizetben tölteni, de másnap óvadék nélkül kiengedték. Kijózanodva ugyanis Bird asszonyság megváltoztatta a sztoriját. Már nem látta annyira tragikusnak és megbocsáthatatlannak, hogy kedvese előző éjjel teljes erejével próbálta kituszkolni luxusházából, miközben a tévében kisípolásra ítélt kedves jelzőkkel illette – legalábbis a szomszédok szerint.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Talán úgy vélte, ennyi még belefér, elvégre nem minden nap tud egy középkorú nő leakasztani magának egy gazdag pasast. És isten őrizz, hogy még a végén kénytelen legyen visszamenni a családjához! Ettől ugyanis nyilvánvalóan jobban kirázza a hideg, mint a koros tévésztár viselkedésétől. A közönség véleményére pedig nyilvánvalóan nem kíváncsi.

Ezt is szeretjük