Alig több mint 40 kilóra fogyott az X-Factor beteg zsűritagja, Cheryl Cole
A maláriafertőzésben szenvedő Cheryl Cole állapota továbbra is aggasztó, az énekesnő drámaian lefogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cheryl Cole július 3-án került kórházba, ahol akut maláriafertőzést diagnosztizáltak nála. A 27 éves angol énekesnőt feltehetően egy tanzániai kirándulás során csípte meg egy fertőzött moszkitó, emiatt jelenleg is 24 órás orvosi felügyeletre szorul.

Az X-Factor népszerű zsűritagjának egészségi állapota aggasztó volt - a korábbi beszámolók szerint Cole a halál torkában lebegett, nem tudott beszélni, és csak oxigénmaszk segítségével kapott levegőt.

Látszanak a csontjai

A News of the World legfrissebb értesülései szerint a Girls Aloud egykori énekesnője az elmúlt néhány hét alatt drámaian lefogyott, testsúlya alig haladja meg a 40 kilót, csontjai pedig szinte kiszúrják a bőrét!

Az orvosok éppen ezért szigorúan eltiltották a tánctól, és legalább fél évnek kell meg eltelnie, mire újra megerőltető testmozgást végezhet. Gyógyulása után pedig azonnali hízókúrára lesz szükség, mivel testtömegindexe a modellekénél is alacsonyabb lett.

Nem ehet húst

- Cheryl már túlságosan sovány: alig több 40 kilónál, és jelenleg nem ehet húst. A csontjai szó szerint kimerednek, és egy darabig biztosan nem táncolhat, a korábbi edzései ugyanis nagyon megerőltetőek voltak - nyilatkozta egy bennfentes a lapnak.

Cheryl Cole jelenleg 6 millió fontos otthonában lábadozik, ahol édesanyja, Joan Callaghan, valamint táncos barátja, Derek Hough vigyáz rá.

Betegsége miatt néhány hónapig az X-Factor stábjának is nélkülöznie kell, és le kellett mondania az augusztusi V Festivalon való szereplését is.

Ezt is szeretjük